Vacature Groepsleerkracht onderbouw in Amsterdam

Onderwijs

Over BS de Bron

Naam school
BS de Bron
Contactpersoon
Mevr. Riemke de Vries
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Basisschool De Bron werd in 1985 opgericht en heeft sindsdien veel kinderen uit stadsdeel Westerpark onderwijs geboden. Ooit begonnen als een klassieke katholieke school is deze buurtschool meegegroeid met de samenleving en de wijk én geworden wat het nu is: een warme, betrokken, kleinschalige en kleurrijke gemengde school, waar aandacht is voor ieder kind en waar ook ouders zich op hun gemak voelen. Een geïnspireerde school waar respect is voor elkaars uitgangspunten en geloof, vanuit normen en waarden volgens de christelijke traditie.

Cito-score
Veel kinderen gaan niet alleen met plezier naar De Bron, ze leren er ook veel, zodat ze na groep 8 met een stevige basis richting vervolgonderwijs kunnen gaan. Dat blijkt wel uit het feit dat De Bron al jaren boven het landelijk gemiddelde scoort met de Citotoets.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht onderbouw 
Plaatsingsdatum
15-10-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 (of meer)
Omschrijving
LERAAR!☺ Shape the Future! (deeltijd in groep 1-2) 
 
Met een kop koffie in je hand begroet jij 's ochtends de kinderen van jouw klas. Deze kinderen uit de Staatsliedenbuurt ga jij vandaag weer een stapje verder helpen richting hun toekomst en daarmee eigenlijk ook de toekomst van jouzelf en anderen. 
 
Oké, soms is het lastig iedereen de aandacht te geven die ze verdienen, maar daar heb jij zo je trucjes voor: jij weet wel wat ze bij de les kan houden. En bovendien zijn die kinderen zoveel meer dan alleen hun resultaten. 
Dat nieuwe idee dat je hebt over bewegend leren ga je straks eens mooi uitproberen met jouw klas. Daarna ga je het bespreken met je collega's. Misschien hebben zij nog een andere goede ideeën. 
 
Het zijn pittige, volle dagen met ook het nodige papierwerk, maar gelukkig doe je het samen met je team. Andere leraren uiteraard, maar ook IB-ers, assistenten, beeldende vorming-, muziek- en bewegings-docenten en de ouders van kinderen die het leuk vinden mee te werken op deze school. Ook het feit dat iedereen elkaar kent op deze school met nog geen 250 leerlingen is gewoon heel comfortabel. 
 
De Bron is onderdeel van ASKO Scholen en zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De 33 ASKO Scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is ook actief met innovatieve ontwikkelingen zoals; traineeship voor startende leerkrachten, opleidingen binnen de ASKO, Opleiden in de School en leren met ICT.
 
Ben jij in het bezit van je Pabo-diploma of rond je de opleiding binnenkort af en ben je nieuwsgierig? We nodigen je graag uit om bovenstaande in het echt te komen bekijken. Hoe? 
* Meld je aan voor een rondleiding bij Riemke op telefoonnummer 020-6864913
* Kom eens praten met een collega om er nog meer feeling bij te krijgen. 
* Of solliciteer direct: klik hier. 
 
 
 
 

Eisen

Functie-eisen
Wat voor een Leerkracht ben je en wat neem je mee?
  • Een afgeronde Pabo – opleiding
  • Ervaring en affiniteit met de onderbouw
Als je jezelf moet beschrijven herken je jezelf als een leerkracht met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om je snel in te werken in onze manier van lesgeven, dat wil zeggen dat je heel goed vanuit het kind kan en wil werken. Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht die graag met kinderen uit de onderbouw werkt.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding
  • ASKO-studiedag voor iedere medewerker
  • Onderzoeksteam en leerteams binnen de scholen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contactpersoon: Riemke de Vries
Schoolleider van de Bron
Van Beuningenstraat 141
1051 XM Amsterdam
Tel 020-6864913

Website:
www.bronschool.nl
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.