Vacature Onderwijsassistent (m/v) in Nijmegen

Onderwijs

Over Mondial College

Naam school
Mondial College
Contactpersoon
Mevr. Shalene Sahertian
Plaats
Nijmegen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, technasium
Beschrijving
Het Mondial College in Nijmegen is een innovatieve scholengemeenschap op openbare grondslag voor vmbo, havo en vwo. Sociale en fysieke veiligheid en een prettige sfeer voor leerlingen en personeel worden met aantoonbaar succes nagestreefd. ‘Groei’ in kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling staat voor de 1676 leerlingen en 199 medewerkers centraal. Vanaf het schooljaar 2014 – 2015 is het Mondial College gehuisvest op de locaties Leuvensbroek (atheneum/havo) en de Meeuwse Acker (vmbo breed). Het Mondial College is een academische
opleidingsschool.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent (m/v) 
Plaatsingsdatum
12-10-2018
Met ingang van
zo spoedig mogelijk
Referentienummer
MC-013
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 fte
Omschrijving
Het Mondial College te Nijmegen zoekt zo spoedig mogelijk een:
 
 
Onderwijsassistent (m/v)
0,4 fte
 
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het bieden van NT2 ondersteuning aan kleine groepen leerlingen die minder dan 6 jaar in ons land verblijven. Daarnaast biedt u ondersteuningen aan leerlingen uit het speciaal basisonderwijs, leerlingen uit de onderbouw en aan leerlingen op het leerplein. Ook wordt de onderwijsassistent ingezet in de huiswerkbegeleiding en op momenten dat er proefwerken moeten worden ingehaald.
 
Functie-eisen
Het is een pré wanneer u in het bezit bent van een pabo-bevoegdheid, studerende daarvoor of een achtergrond hebt welke hier aan refereert.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: pedagogisch en didactisch competent.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature tot en met 5 juli 2019. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 2.506,--  bij een fulltime aanstelling (functieschaal 5 van de cao VO).
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. De school is van 15 oktober tot en met 19 oktober gesloten in verband met de herfstvakantie, maar voor meer informatie over de vacature is de heer B. Burgers, adjunct locatiedirecteur, bereikbaar via telefoonnummer 06-31926570. Voor meer informatie over het Mondial College verwijzen wij u graag naar de website www.mondialcollege.nl.
 
Solliciteren
U kunt tot en met 20 oktober 2018 reageren door op onderstaande button te klikken.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.