Vacature Technisch Onderwijs Assistent in Amsterdam

Onderwijs

Over De nieuwe Havo

Naam school
De nieuwe Havo
Contactpersoon
Mevr. E. van Wilgen
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo
Beschrijving
De nieuwe Havo is een openbare school voor HAVO/VWO met ongeveer 650 leerlingen. Het is een kleurrijke en veilige school, maar vooral een prettige omgeving om te leren én te leven. Onze school staat midden in de samenleving: wij gaan verbindingen aan met de buurt, bedrijven en bewoners. Als openbare school zijn wij toegankelijk voor alle leerlingen, ongeacht afkomst. De onderlinge gelijkwaardigheid van onze leerlingen vormt een leidraad voor ons handelen. Uitgangspunten zijn zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Onze school streeft ernaar om leerlingen mogelijkheden te bieden hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen, zodat ze een diploma behalen dat het beste bij hen past.

De nieuwe Havo maakt deel uit van scholengroep Voortgezet Onderwijs van Amsterdam. Het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (ook wel kort: VOvA) is een scholengroep in Amsterdam met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in huis: van praktijkonderwijs tot voorbereidend wetenschappelijk onderwijs. Het onderwijs wordt gegeven op 9 schoollocaties, verdeeld over de gehele stad en telt in totaal ongeveer 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijs Assistent 
Plaatsingsdatum
12-10-2018
Met ingang van
z.s.m.
Referentienummer
18/19-047
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een Technisch Onderwijs Assistent.
 
Wat ga je doen als TOA?
Het is een leuke baan waarin je vooral praktisch bezig bent om alles rondom de praktijk lessen te regelen. Als TOA ben je een spil in het web voor het onderwijs in de science vakken. Je verzorgt de practicumlessen die onze leerlingen uitdagen en daarmee de science vakken leren begrijpen. Je werkt samen met docenten natuurkunde en scheikunde. Met elkaar ontwikkel je ook experimenten voor deze vakken en voor ons vak science waarin de natuurwetenschappelijke vakken samenwerken. In deze rol werk je ook veel met leerlingen die wij graag door jouw inspanning enthousiast voor de science-vakken zien worden.
 
We vragen een open, collegiale en flexibele instelling waarbij je in staat moet zijn individueel initiatieven te ontplooien en tegelijkertijd goed in teamverband samen te werken.
 
Wat vragen wij van je?
•    Begeleiden van leerlingen tijdens practica en zelfstandige onderzoeken;
•    Het klaarzetten, opruimen, inkopen, ontwikkelen en onderhouden van practicum materialen/chemicaliën;
•    Het zelfstandig voorbereiden, ontwikkelen en testen van practica;
•    Kennis en vaardigheden van natuurkunde en/of scheikunde ;
•    Flexibel inzetbaar;
•    Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
•    Bij voorkeur ervaring in soort gelijk functie;
•    ICT-vaardig;
•    Bereidheid om te leren.
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid docentenprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Esther van Wilgen (afd. P&O), telefoonnummer: 020 – 579 7110.
 
Solliciteren?
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot zo spoedig mogelijk indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl o.v.v. het vacaturenummer 18/19 – 047.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.