Vacature Medewerker Time-out lokaal in Purmerend

Onderwijs

Over SG Nelson Mandela

Naam school
SG Nelson Mandela
Contactpersoon
Afdeling P&O
Plaats
Purmerend
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.
Bijzonderheden
Het SG Nelson Mandela is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Vacature

Functietitel
Medewerker Time-out lokaal 
Plaatsingsdatum
12-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6000
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestigingen SG Nelson Mandela en SG Antoni Gaudí per direct een vacature voor een Medewerker Time-out lokaal. Het betreft een tijdelijke vacature wegens vervanging van een afwezige medewerker voor 0,6000 fte.

Binnen de vmbo-campus van de Purmerendse Scholengroep wordt gebruik gemaakt van een time-outvoorziening. Wij zijn per direct op zoek naar een collega, die ons kleine, hechte team komt versterken.
Werkzaamheden:
  • Houdt toezicht over het time-outlokaal (opvangen van uit de les verwijderde leerlingen, na laten komen van leerlingen en leerlingen die op een rustige plek aan hun schoolwerk willen werken).
  • Assisteert leerlingen in het time-outlokaal (voert pedagogische gesprekken, signaleert problemen en legt dit voor aan de docent, de zorgcoordinator of de schoolleiding, zorgt voor een rustige werkomgeving voor de leerlingen).
  • Biedt administratieve ondersteuning c.q. voert administratieve werkzaamheden uit binnen gemaakte werkafspraken en procedures.

Benodigde kennis en vaardigheden:
  • In bezit van MBO-4 diploma op sociaal-pedagogisch gebied.
  • Kan zelfstandig en vaardig gegevens verwerken in geautomatiseerde systemen (Magister en DUO). Is mondeling en schriftelijk vaardig in de Nederlandse taal.
  • Heeft goede communicatieve en pedagogische vaardigheden en kan zelfstandig contacten aangaan en onderhouden met collega's, leerlingen, ouders, schoolleiding en externe stakeholders zoals de Leerplichtambtenaar.

Wat bieden wij? 
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal 6 CAO-VO, maximaal € 2.626,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature wegens vervanging van een afwezige medewerker}.
Solliciteren? 
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.