Vacature Steunlesdocent Bèta vakken (natuurkunde, scheikunde & wiskunde B) in Utrecht

Onderwijs

Over Luzac Utrecht

Naam school
Luzac Utrecht
Contactpersoon
Mevr. A. Koopman
Plaats
Utrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Particulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Luzac biedt kleinschalig particulier onderwijs op alle niveaus. Kernwoorden voor de wijze waarop we ons onderwijs vormgeven zijn flexibiliteit en maatwerk. Gezamenlijk met de leerling stellen we ambitieuze doelen, en elke dag werken we hard om die te bereiken. Dit vraagt inzet en commitment van de leerling, maar ook van onze medewerkers. Wij kennen het eigen verhaal van de leerling en zijn betrokken bij zijn individuele leerproces. Op die manier tonen we dagelijks dat we geloven in onze leerlingen, krijgen zij zelfvertrouwen en plezier in leren en kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Dat is waar we het voor doen!

Vacature

Functietitel
Steunlesdocent Bèta vakken (natuurkunde, scheikunde & wiskunde B) 
Plaatsingsdatum
12-10-2018
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Aantal uren
6-12 uur
Omschrijving
Voor onze vestiging Luzac Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een flexibele steunlesdocent voor de Bèta vakken natuurkunde, scheikunde & wiskunde B voor 6 tot 15 uur per week.

Jouw functie als steunlesdocent
Als steunlesdocent ondersteun je het primaire proces van onze organisatie: het geven van hoogwaardig en effectief onderwijs. Leerlingen van brugklas tot en met 6 vwo, die moeite hebben met de bèta vakken (wiskunde, scheikunde & natuurkunde) geef je steunlessen in kleine groepen van 2 tot 5 leerlingen. Jouw aanpak is persoonlijk, je kent iedere leerling bij naam en bent op de hoogte van zijn of haar situatie. Je schept er plezier in om lastige zaken herhaaldelijk geduldig uit te leggen en bent in staat om de stof op verschillende manieren te benaderen.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Overige
Functie-eisen
Jouw persoonlijke profiel
  • Je beschikt over voldoende vakkennis om de lesstof van alle leerjaren en -niveaus uit te kunnen leggen, kandidaten met een eerstegraads lesbevoegdheid genieten de voorkeur
  • Je hebt affiniteit met en bij voorkeur ook ervaring in het voortgezet onderwijs
  • Je gaat samen met je leerlingen gestructureerd en doelgericht aan de slag
  • Je hebt natuurlijk overwicht
  • Je bent in staat om flexibel te handelen in een dynamische omgeving, zonder de schoolregels uit het oog te verliezen
  • Je bent proactief, zelfstandig en je hebt je administratieve taken op orde

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Jouw functie en Luzac als organisatie
Binnen Luzac staat kennis centraal. Kennis die we overdragen aan de leerlingen, maar ook kennis die we delen met elkaar. Op die manier leren we van elkaar en blijven we bouwen aan onze organisatie. De lijnen met de schoolleiding van de vestiging zijn kort, je kunt altijd even binnenlopen en zijn er weinig vergaderingen en bijeenkomsten. Iedere leerling heeft zijn eigen studieplan en een begeleider die in de gaten houdt of alles volgens plan gaat, waar nodig bijstuurt en ook de ouders informeert over de voortgang.
Werken bij Luzac is uitdagend, geen dag is hetzelfde, en bij alles wat je doet zijn direct mensen betrokken. Daarnaast willen we voorop lopen in (onderwijs)ontwikkelingen en geloven we dat stilstand achteruitgang is. We zijn dus altijd in beweging, wat medewerkers de mogelijkheid biedt om zich verder te ontwikkelen en initiatieven te ontplooien. Onze arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld in samenspraak met onze ondernemingsraad en vastgelegd in de personeelsgids.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
We maken graag kennis met jou
Als jouw visie op onderwijs aansluit bij die van Luzac en jij ons graag komt versterken met jouw enthousiasme, kijken we uit naar jouw sollicitatie. Deze kun je insturen door het formulier in te vullen, of je motivatiebrief en CV te sturen naar sollicitatie@luzac.nl. Mocht je meer informatie willen over de functie en werken bij Luzac, neem dan contact op met mevrouw Anke Koopman (conrector) via 030 232 27 97.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.