Vacature Leraar in Huizen

Onderwijs

Over Koninklijke Visio

Naam school
Koninklijke Visio
Contactpersoon
HR-administratie
Plaats
Huizen
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
Koninklijke Visio Onderwijs verzorgt Speciaal en Voortgezet Speciaal onderwijs, alsmede Ambulante Onderwijskundige Begeleiding aan slechtziende en blinde kinderen in Nederland.

Vacature

Functietitel
Leraar 
Plaatsingsdatum
12-10-2018
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
1
Aantal uren
40
Omschrijving
Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven en flexibele leraar voor onze schoollocatie in Huizen.
Iemand die volgens de laatste onderwijskundige inzichten actief bij wil dragen en nieuwe uitdagingen ziet en uitdraagt!
 
Ben jij geïnteresseerd in hoe blinden en slechtzienden leren, welke aspecten je kunt toevoegen aan het onderwijs en hoe jij ze optimaal kunt begeleiden?
Houd je van een kleinschalige school met een divers team?
Dan ben jij de persoon die wij zoeken.
 
Wie zijn wij
Koninklijke Visio geeft speciaal en voortgezet speciaal onderwijs aan blinde, slechtziende en/of meervoudig beperkte leerlingen. Dit gebeurt vanuit de schoollocaties Amsterdam, Breda, Grave, Haren, Huizen en Rotterdam.
 
Jouw taken
Als leraar lever je een bijdrage aan het verzorgen van het onderwijs aan visueel beperkte leerlingen van 4 tot 20 jaar. Je stimuleert en begeleidt sociale vaardigheden bij leerlingen met verschillende sociaal- culturele achtergronden. Je verleent ondersteuning bij organisatorische en begeleidingsactiviteiten. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Functie-eisen
Wij vragen
Je beschikt over een PABO-diploma en hebt bij voorkeur relevante werkervaring in het onderwijs en/of (speciaal) Voortgezet Onderwijs. Een afgeronde Master SEN opleiding is een pré. Je bent een generalist, bent in staat om een actieve bijdrage te leveren aan het gezamenlijke onderwijsresultaat en hebt affiniteit met onze doelgroep (cluster 1).
 
Je bent sterk sociaal-emotioneel onderlegd, inlevend en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je gaat uit van mogelijkheden en kansen en hebt een onderzoekende en lerende werkhouding.
 In jouw didactisch handelen ga je uit van individuele behoeften en leervragen van leerlingen. Je weet dit om te zetten in een zichtbaar gedifferentieerd klassenmanagement.
 
Tevens ben je bekend met onze kernwaarden: Vakmanschap, Inspireren, Samenwerking, Initiatief en Ontwikkelen.
 

In de zomer van 2019 wordt het onderwijs van onze locatie Huizen ondergebracht naar een prachtige (monumentale) locatie in Amsterdam. Je bent bereid om dan werkzaam te zijn op deze schoollocatie.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L11
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Een prettige werkomgeving en een zelfstandige en afwisselende functie met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je werkt samen met collega’s in een informele en professionele organisatie. De functie heeft een omvang van 40 uur per week en is voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO PO. Het bruto maandsalaris wordt bepaald volgens schaal L11.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Inlichtingen en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lia van Emmerik (schoolleider) of Roos Pieters (coördinator), via telefoonnummer 088-5861700
 
Wil je weten hoe onze leerlingen leren kijk dan op onze site: https://werkenbijvisio.org/vacaturebeschrijvingen/vacaturebeschrijvingen-onderwijs.
 
Je sollicitatie met cv ontvangen wij graag vóór 29 oktober 2018 via www.werkenbijvisio.org
 
Bij gebleken geschiktheid genieten re-integrerende en interne kandidaten voorrang bij het vervullen van de vacature.
 
In het kader van ons beleid van sociale veiligheid wordt een Verklaring Omtrent
Gedrag (VOG) gevraagd.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.