Vacature docent Economie & Ondernemen in Venlo

Onderwijs

Over Valuascollege

Naam school
Valuascollege
Contactpersoon
Mevr. Kappert
Plaats
Venlo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Onderwijsgemeenschap Venlo & Omstreken verzorgt voortgezet onderwijs op maat voor leerlingen in de regio Venlo. De Onderwijsgemeenschap is een samenwerkingsstichting, opgebouwd uit drie gelijkwaardige campussen: het Blariacumcollege, College Den Hulster en het Valuascollege.

Valuascollege
Het Valuascollege telt 2400 leerlingen en is een moderne, levendige campus gelegen in het centrum van Venlo, met euregionale uitstraling en uitstekend imago, waarbij in een kleinschalige onderwijs- en teamorganisatie wordt gewerkt. Centraal uitgangspunt voor de school is het motto “Valuascollege méér dan een school! “ waarbij het leren, werken en het onderwijs vorm krijgt vanuit een drietal kernwaarden: “passie, er toe doen en ontmoeten”. Wij willen leerlingen en onze medewerkers laten ervaren dat “leren loont, passie prikkelt, autonomie uitdaagt en talent telt”. Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de inrichting van onze organisatie, ons personeel, leiderschap en huisvesting. Momenteel werken wij aan een verdere concretisering van dit concept met het oog op toekomstig onderwijs. Daarnaast zijn kwaliteit (opbrengstgericht werken), doorlopende leer- en zorglijnen, samenhang, maatwerk en samenwerking sleutelbegrippen. Enkele concrete speerpunten zijn TTO-Duits, versterkte leerlijnen moderne vreemde talen (ELOS), vooropleiding conservatorium, vooropleiding dans en de opleiding horeca, toerisme en voeding.
 

Vacature

Functietitel
docent Economie & Ondernemen 
Plaatsingsdatum
12-10-2018
Met ingang van
07-01-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8
Omschrijving
Wij zijn op zoek naar een bevoegd docent Economie, die ervaring heeft in het VMBO en het beroepsgerichte vak Economie & Ondernemen, vanaf 7 januari 2019. De werkzaamheden zullen plaats vinden in het VMBO bovenbouw van Valuascollege te Venlo.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Een competentieprofiel maakt deel uit van de functiebeschrijving. Kandidaten worden geselecteerd mede op basis van dit profiel. In het profiel zijn een aantal competenties opgenomen, waaronder samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, stimulerend leren en sociaal pedagogisch handelen. Elke competentie is uitgewerkt met een specifieke vertaling naar de functie van docent.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling van de docentenfunctie vindt plaats afhankelijk van opleiding en ervaring

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Andrea Paquay-Vroemen, Teamleider VMBO 3-4 basisberoeps/kaderberoeps via telefoonnummer 06-46646768 of via e-mail: avroemen@ogvo.nl, telefonisch bereikbaar in verband met herfstvakantie van dinsdag 23 oktober tot en met vrijdag 26 oktober.

Een digitale persoonlijkheidstest kan deel uitmaken van het selectietraject
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.