Vacature (junior) P&O Adviseur in Bussum

Onderwijs

Over Gooise Scholen Federatie

Naam school
Gooise Scholen Federatie
Contactpersoon
Mevr. E.D. Janssen
Plaats
Bussum
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Website
Beschrijving
De Gooise Scholen Federatie (GSF) is een onderwijsinstelling met acht scholen voor voortgezet onderwijs in de Gooi en Vechtstreek. Met ruim 7000 leerlingen en circa 800 medewerkers is de GSF één van de grootste onderwijsinstellingen in het Gooi. De GSF biedt diverse vormen van onderwijs: van praktijkonderwijs tot gymnasium. Elke school heeft binnen de strategische kaders van de GSF de ruimte om een eigen onderwijskundig profiel te ontwikkelen.

De Stichting wordt aangestuurd door een tweehoofdig College van Bestuur en is samen met de Onderwijs Ondersteunende Dienst (OOD) gevestigd in Bussum. Op de OOD zijn naast het bestuursbureau, de drie stafafdelingen ICT, Financiën & Beheer (F&B) en Personeel & Organisatie (P&O) werkzaam.

Vacature

Functietitel
(junior) P&O Adviseur 
Plaatsingsdatum
12-10-2018
Met ingang van
1-12-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,60
Omschrijving
In verband met het vertrek van een collega zijn wij per 1 december (of eerder indien mogelijk) op zoek naar een  (junior) P&O adviseur.

Het vorm en inhoud geven aan betekenisvol onderwijs is de belangrijkste ambitie van de GSF. Ook de afdeling P&O levert hier een bijdrage aan (https://gsf.nl/Praktisch/Ambitie_GSF). Als GSF staan we midden in de samenleving en willen we onze leerlingen betrekken bij de maatschappelijke omgeving en inspelen op de vele uitdagingen die er vanuit de samenleving op ons af komen. Ambitieus en betrokken, zo gaan we op weg naar 2020.

De (junior) P&O-adviseur die wij zoeken onderschrijft deze thema’s en zal enthousiast de advisering aan de schooldirectie en -leiding van enkele scholen op zich nemen. Je werkt op een bestuursbureau dat apart van de scholen in Bussum gehuisvest is. Het is echter wel wenselijk dat je regelmatig op de scholen komt.

De adviseur adviseert en bemiddelt bij personele en organisatorische vraagstukken en bij verzuim (we werken vanuit de visie van het Huis van Werkvermogen), levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en implementatie van het personeelsbeleid, signaleert ontwikkelingen in het vakgebied en veranderingen in wet- en regelgeving en werkt mee aan beleids- en/of implementatievoorstellen. De adviseur werkt zelfstandig en rapporteert aan het Hoofd P&O.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Voor deze functie vragen wij een (junior) P&O adviseur met:
  • Minimaal HBO-opleiding, bij voorkeur Personeel en Arbeid.
  • Enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld op een personeelsadministratie.
  • Bij voorkeur kennis van de CAO-VO en het (voortgezet) onderwijs.
  • Goede communicatie (gespreks)vaardigheden.
  • Uitstekende organisatiesensitiviteit.
  • Pro-actieve werkhouding.
  • Verbindend vermogen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
9
Arbeidsvoorwaarden
Schaal 9 van de CAO VO (max €3.731,- bruto/mnd bij een fulltime dienstverband) met mogelijke doorgroei naar schaal 10 (max. €4.098,-). Inschaling is afhankelijk van relevante werkervaring.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
De sluitingsdatum voor deze vacature is 28 oktober 2018.
De selectiegesprekken vinden begin november plaats.
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Elvire Janssen (Hoofd P&O), bereikbaar via telefoonnummer 035 - 69 26 729.
Voor meer informatie over de procedure, of voor het aanvragen van de functieomschrijving, kun je contact opnemen met Bianca Brouwer/Jolanda Meijer (afdeling P&O), bereikbaar via telefoonnummer 035 – 69 26 736.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.