Vacature Leraar (18 19-207) in Arnhem

Onderwijs

Over De Onderwijsspecialisten

Naam school
De Onderwijsspecialisten
Contactpersoon
Mevr. Lenting
Plaats
Arnhem
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Vacature

Functietitel
Leraar (18 19-207) 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
Zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

We zijn op zoek naar een leraar, 0,8 wtf die de ontwikkeling van onze leerlingen centraal stelt. Samen met collega’s bundel je je krachten op het Gentiaan College in Apeldoorn.

Kijk naar talenten, niet naar beperkingen
Werken bij De Onderwijsspecialisten betekent dat jij je verbindt aan het speciaal onderwijs. Het Gentiaan College is één van de 25 scholen die deel uitmaakt van De Onderwijsspecialisten. We bieden voortgezet speciaal onderwijs aan onze 300 leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Ons breed onderwijsaanbod van arbeidsmarktgericht en (v)mbo, TL tot en met havo, maakt samenwerking mogelijk tussen theoretische en praktijkgerichte leerroutes. Daarmee zorgen we voor maatwerk voor onze leerlingen. Ook bieden we de zorg en begeleiding die onze leerlingen nodig hebben, onder meer op het gebied van gedragsondersteuning en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Als De Onderwijsspecialisten onderscheiden we ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. Zo leveren we samen met ouders en partners een passend onderwijsaanbod. En dat lukt alleen met de juiste medewerkers: onderwijsspecialisten, waarvan jij er één kunt worden.

Jouw baan als leraar op het Gentiaan College
Als leraar BWI (Bouwen, Wonen, Interieur) geef jij theorie- en praktijklessen aan onze leerlingen bovenbouw leerlingen vmbo basis en kader. Ook geef je les aan de onderbouw leerlingen. Je werkt als leraar samen met je collega’s in een hecht team. Het leren van elkaar vind je belangrijk. De onderwijs- en ondersteuningsbehoefte van onze leerlingen komt voort uit verschillende problematieken.

Jouw achtergrond
Jouw werkervaring nemen wij heel graag mee. In ons vak gaat het er primair om dat je leerlingen  onderwijs op maat kunt geven. Heb jij die ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan rollen wij vast de rode loper voor je uit. Je bent reeds bevoegd of in opleiding om het vak groen-onderwijs te kunnen geven.
 
  • Je bent in opleiding of bevoegd voor bouwtechniek, bouwkunde I of bouwkunde II (voor de profielvakken BWI).
  • Of je hebt relevante werkervaring en wilt de stap naar het onderwijs maken.
  • Je hebt affiniteit met onze leerlingenpopulatie.
  • Je kunt goed organiseren en staat open voor nieuwe ontwikkelingen.
  • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend en je hebt humor.

Jouw verdiensten
We bieden onze leerlingen optimale begeleiding om de beste versie van zichzelf te worden en dit doen we ook voor onze medewerkers. Bij ons krijg je daarom alle ruimte om verder te leren. We bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

De school bevindt zich in Apeldoorn en is goed bereikbaar. Als leraar BWI ontvang je, afhankelijk van opleiding en ervaring, een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Het gaat om een vervangingscontract met ingang van zo spoedig mogelijk tot en met uiterlijk 31 juli 2019.

Is dit jouw baan? Dan dagen wij je uit om ons te verrassen met je motivatiebrief en cv. Je kunt dit sturen naar werken@deonderwijsspecialisten.nl. Je mag je brief en cv richten aan Hendrien Zijlstra, directeur van de school. Zij is voor inlichtingen bereikbaar op telefoonnummer 06 – 81 49 26 44. Reacties kunnen worden ingezonden tot en 24 oktober 2018. Vermeld ook even het vacaturenummer 18 19-207. Medewerkers met een vast dienstverband bij De Onderwijsspecialisten hebben voorrang.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.