Vacature Docent Muziek, 2e graads in Zaandam

Onderwijs

Over Pascal College

Naam school
Pascal College
Contactpersoon
Mevr. Veenker
Plaats
Zaandam
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Pascal College is een ambitieuze, bruisende school voor havo, vwo, tto en gymnasium in Zaandam. In het Pascal College volgen in totaal ca. 950 leerlingen onderwijs. De school staat bekend om het fijne leer- en leefklimaat; de betrokkenheid van de medewerkers bij de leerlingen en bij elkaar is voelbaar. Lastige en gevoelige onderwerpen worden niet geschuwd, maar op een respectvolle manier besproken. Daarin is de interconfessionele grondslag van de school  herkenbaar.
Het Pascal College daagt leerlingen uit om van hun schooltijd de mooiste tijd van hun leven te maken. Zo kunnen ze deelnemen aan tweetalig onderwijs vwo, de ELOS-gecertificeerde havo en vwo internationaal of de VECON business school. Er zijn daarbuiten andere extra's, zoals de mogelijkheid om certificaten voor de moderne vreemde talen te behalen; ook is er ruime aandacht voor cultuur. Ons onderwijs vindt regelmatig buiten de schoolmuren plaats.
Het afwisselende, kwalitatief sterke onderwijsaanbod maakt dat onze leerlingen gemotiveerd, maatschappelijk geëngageerd en uitstekend toegerust zijn voor het vervolgonderwijs. De school heeft vanwege de goede opbrengsten een ‘basisarrangement’ van Inspectie. 
Het Pascal College is een school waar je als leerling vol vertrouwen naartoe gaat en waar de medewerkers met veel passie werken.
 

 
Bijzonderheden
Het Pascal College maakt deel uit van Stichting ZAAM, een scholengroep van ca. 23 scholen in het voortgezet onderwijs in en om Amsterdam. De scholen van ZAAM verzorgen onderwijs aan ca. 12.000 leerlingen.

 

Vacature

Functietitel
Docent Muziek, 2e graads 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
7 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca 0,7 fte
Aantal uren
ca 0,7 fte
Omschrijving
Lesgeven klassen 1 en 2 havo en vwo, 4 vwo, vakoverstijgende projecturen. Ook voorbereiding en uitvoering schoolconcert door leerlingen en docenten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.