Vacature Gedragdeskundige in Bladel

Onderwijs

Over Pius X-College

Naam school
Pius X-College
Contactpersoon
afdeling P&O
Plaats
Bladel
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Werken in het groene hart van De Kempen

Het Pius X-College is een brede scholengemeenschap voor atheneum, gymnasium, tweetalig vwo, havo, vmbo en praktijkonderwijs. De school heeft een katholieke signatuur en is van regionale betekenis.

Met ruim 2200 leerlingen en ongeveer 300 medewerkers is het Pius X-College op het eerste gezicht een middelgrote school. Het geven van een veilige en herkenbare plaats aan leerlingen en personeelsleden zijn belangrijke aspecten. Kleinschaligheid is terug te vinden in een tweedeling in de organisatie (havo/vwo en vmbo/praktijkonderwijs) en in het werken met teams. Zo kunnen leerlingen en personeelsleden zich thuis en geborgen voelen.

Het Pius X-College is een Brainportschool. Overheid, bedrijfsleven en onderwijs werken samen in wat men de triple helix samenwerking noemt om gestalte te geven aan Brainport:
• een regio
• een programma
• een manier van werken
• een merk

Wij vinden het belangrijk dat personeelsleden goed begeleid worden en dat er ruimte is voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Daarnaast wordt van personeelsleden verwacht dat zij hun functie op professionele wijze uitvoeren en hierover verantwoording afleggen. Dit is onder andere vertaald in de gesprekscyclus (het voeren van ontwikkelingsgerichte gesprekken) en in het professionaliseringsplan.

Naast de cao wordt aan de personeelsleden school specifieke voorwaarden aangeboden, gericht op de professionalisering en duurzame inzetbaarheid.
Meer informatie over onze school vind je op www.piusx-college.nl
 
Het Pius X-College maakt onderdeel uit van het kennisnetwerk ORION scholen. Kijk voor meer informatie op www.orionscholen.nl

Vacature

Functietitel
Gedragdeskundige 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
7 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 fte
Omschrijving
Wij zoeken:
Een gedragsdeskundige ter vervanging van zwangerschapsverlof voor 0,4 fte van januari tot en met april 2019. Je werkt samen in een team van gedragsdeskundigen met als focus het praktijkonderwijs en de schakelklassen vmbo (beschermde setting voornamelijk in de basis- en kaderberoepsgerichte leerwegen).

Je geeft input tijdens diverse overleggen, stelt dossieranalyses op, adviseert in casuïstiek, je hebt een rol bij de aanmelding en uitstroom (afname onderzoeken en nabespreking), stelt ontwikkelingsperspectieven (OPP's) op en je stelt en vraagt toelaatbaarheidsverklaringen aan.

Werkdagen: in ieder geval woensdag, de andere werkdag is in overleg.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Ben jij:
  • afgestudeerd richting psychologie of orthopedagogiek?;
  • beschikbaar voor 0,4 fte van januari tot en met april 2019?
Heb jij daarnaast ervaring met de doelgroep praktijkonderwijs en schakelklassen? Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en curriculum vitae.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
11
Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een tijdelijk contract ter vervanging van zwangerschapsverlof van januari tot en met april 2019. De functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 11 (minimaal € 2.569,00 en maximaal € 4748,00 bij 1,0 fte).
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij je in deze vacature dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie vóór 29 oktober a.s. t.a.v. Maartje Dolkemade (hoofd P&O) via Meesterbaan. Na 29 oktober a.s. ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor de eerste sollicitatiegesprekken. Het eerste sollicitatiegesprek wordt gevoerd met de directeur onderwijs, twee teamleiders en gedragsdeskundige. Bij een positief
advies volgt een tweede sollicitatiegesprek met de directeur personeel en hoofd P&O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.