Vacature Docent Nederlands in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
26-11-2018
Referentienummer
3147
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,57 - 0,7
Omschrijving
Wij zoeken een bevlogen docent Nederlands die trots is op zijn/haar vak en die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Ben jij deze persoon en ben je tijdelijk beschikbaar voor een baan in Deventer? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent Nederlands ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lessen aan vmbo-leerlingen en de onderwijsontwikkeling. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te "leren leren". Je creëert daarbij een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. 
Je bent collegiaal en professioneel en je bouwt aan de school. Je hebt ervaring met ICT-toepassingen in het onderwijs en kennis van MS-Office. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je verzorgt de lessen binnen de onderbouw van het vmbo en je werkt graag in een professionele setting. 

Jouw werkplek
Je geeft les op het Etty Hillesum Lyceum De Marke. Deze locatie heeft alle niveaus van het vmbo en de onderbouw van het havo. Er is een leerroute gebaseerd op de inzichten van de vrijeschool Het Corberic voor mavo en onderbouw havo/vwo. 
Op De Marke werken 180 collega's aan de toekomst van 1400 leerlingen en de opbouw van de school. Er is een klein, slagvaardig MT dat de bevoegdheden en verantwoordelijkheden daar legt, waar het thuishoort: bij de sectie.
De school ondergaat een grote verandering. In de komende jaren ligt samenvoeging, verdere integratie van Passend Onderwijs en nieuwbouw in het verschiet. De inspectie is enthousiast over de professionele ontwikkeling van de school.
Als nieuwe collega kun je rekenen op goede begeleiding, zowel door een vakcoach als een docentcoach. Dit maakt dat nieuwe collega's hun ontvangst bij deze school ervaren als een warm bad.

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 600 medewerkers. De instelling bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Ons aanbod
Het betreft een functie van 0,57 - 0,7 fte, tijdelijk i.v.m. zwangerschapsvervanging (26 november 2018 t/m 1 maart 2019). Een proefles maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt, afhankelijk van het opleidingsniveau, een salaris van maximaal 4.071 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis. 
Leerroute Het Corberic is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum, dat met vijf scholen in de stad Deventer het voortgezet onderwijs verzorgt. Het Etty Hillesum Lyceum maakt op zijn beurt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Meer informatie over de school vind je op www.ettyhillesumlyceum.nl/de-marke.
Voor meer informatie over de vacature kun je mailen naar dhr. M. Kuijper, teamleider, m.kuijper@ettyhillesumlyceum.nl.
Let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen, solliciteren doe je via de button 'solliciteren'.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering, laptop.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.