Vacature Technisch onderwijsassistent natuur-/scheikunde en biologie in Groenlo

Onderwijs

Over Scholengemeenschap Marianum

Naam school
Scholengemeenschap Marianum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Groenlo
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Marianum vind je op: marianum.nl.

Marianum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Technisch onderwijsassistent natuur-/scheikunde en biologie 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
01-11-2017
Referentienummer
3144
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,7
Omschrijving
Ben jij een ervaren technisch onderwijsassistent? Wil je onze docenten natuur- en scheikunde en biologie per 1 november ondersteunen? Wil je aan de slag in een dynamische school in Lichtenvoorde en wil je investeren in jezelf en in je collega's? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden
Je ondersteunt vakdocenten en helpt de leerlingen met het uitvoeren van practicumopdrachten. Bij natuur- en scheikunde gaat het hierbij om standaardexperimenten. Bij biologie gaat het om ecologisch veldwerk en snijpractica. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden voor je collega's en houd je toezicht in de practicumruimte. Je zorgt voor een geordende werkomgeving en hebt oog voor de veiligheidsaspecten die aan de vakken zijn verbonden.
Biologie en natuur- en scheikunde beschikken over goed ingerichte vaklokalen en een practicumruimte.

Jouw profiel
Je hebt de middelbare laboratoriumschool afgerond en kunt goed samenwerken met vakmensen en leerlingen in de onderbouw vmbo & havo/vwo. Je hebt een dienstverlenende instelling, bent flexibel, hebt gezag en kunt goed inspelen op onverwachte situaties. Je bent een prettige collega en je kunt goed met ICT omgaan (bijvoorbeeld Office, werken met sensoren en de bijbehorende software).

Jouw werkplek
Marianum is sinds 1949 een vast baken voor het voortgezet onderwijs (vmbo, havo en vwo) aan vele generaties jongeren uit Groenlo, Lichtenvoorde en omgeving. Circa 200 medewerkers verzorgen het onderwijs aan zo'n 1.800 leerlingen.
Marianum is een levendige school die gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en medewerkers. We voelen ons nauw betrokken met onze regionale omgeving en de cultuur die daarbij past. We vinden het 'normaal' daar als school volop in te participeren. Dat past bij ons streven alle leerlingen in hun eigen talenten te waarderen.
 
We verbinden de profilering van Marianum aan een duidelijk vmbo-profiel en een even duidelijk havo/vwo-profiel. Het onderwijs op onze beide instroomvestigingen wordt op exact dezelfde wijze ingericht.
Met de twee brede instroompunten (in Lichtenvoorde en Groenlo) bieden we onze leerlingen optimale kansen om toe te groeien naar het niveau dat het best bij hen past, zonder meteen van school te hoeven wisselen. Na het tweede leerjaar vervolgen vmbo-leerlingen hun loopbaan in Lichtenvoorde en havo/vwo-leerlingen in Groenlo.
 
Marianum is een levendige school die gericht is op de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen en medewerkers. We voelen ons nauw betrokken met onze regionale omgeving en de cultuur die daarbij past. We vinden het 'normaal' daar als school volop in te participeren. Dat past bij ons streven alle leerlingen in hun eigen talenten te waarderen.

Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke baan van 0,6 - 0,7 fte. De ingangsdatum is per 1 november.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.896 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7). Dit salaris is conform de CAO VO, inclusief een verhoging van 2,35%.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
 
Marianum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Lieveke Brucker, conrector onderbouw vmbo, telefoon: 0544 - 477 070.

Tijdens de herfstvakantie (van 20 oktober tot en met 28 oktober 2018) is de school gesloten en is bovengenoemd telefoonnummer niet bereikbaar. Tijdens de vakantie kun je eventuele vragen stellen via l.brucker@marianum.nl.
(Let op: sollicitaties die binnen komen via dit mailadres worden niet in behandeling genomen, solliciteren doe je via de button 'solliciteren')


Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 7
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.896,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.