Vacature Leraar Online Marketing & Social Media in Zwolle

Onderwijs

Over Deltion College

Naam school
Deltion College
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Plaats
Zwolle
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Vacature

Functietitel
Leraar Online Marketing & Social Media 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
1 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3-0,4
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het team Commerciële Dienstverlening zijn wij per 1 januari 2019 op zoek naar een Leraar Online Marketing & Social Media voor 0,3-0,4 fte op basis van zwangerschapsvervanging.

Je verzorgt 2 lesuren per week het vak Online Marketing en 6 lesuren per week het vak Social Media aan eerstejaars studenten van de opleiding Marketing en Communicatie, niveau 4. Voor de tweetalige opleiding Marketing and Communication Studies verzorg je in het Engels 3 lesuren per week het vak Internet marketing in business. Bovenstaande lessen worden aanboden in de periode van 1 januari t/m 18 april 2019. Voor de uren bij de tweetalig opleiding is goede kennis en vaardigheid vereist van Engels in woord en geschrift. Bij voorkeur heb je een Cambridge diploma. Voor de opleiding Junior Accountmanager verzorg je 2 lesuren per week het vak E-Marketing en Social Media aan tweedejaars studenten, niveau 4. Deze lessen worden aanboden in de periode van 1 januari t/m begin juli 2019.

Wij zoeken binnen het team Commerciële Dienstverlening een collega met relativerend vermogen. Daarnaast kun je gestructureerd denken en handelen en heb je (bij voorkeur) ervaring in het lesgeven in het (v)mbo. Je kunt de lesstof verrijken vanuit eigen kennis en ervaring vanuit de beroepspraktijk en/of onderwijs. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan het team Commerciële Dienstverlening en de doelen die we met elkaar hebben gesteld. Je bent daarnaast digitaal vaardig en bent op samenwerking gericht.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je functieprofiel
Beschik jij over:
- hbo werk- en denkniveau;
- een relevante onderwijsbevoegdheid;
- ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?

 En ben jij:
- flexibel en creatief;
- een enthousiast begeleider van studenten in het 
  onderwijsleerproces;
- sociaal en communicatief sterk;
- positief ingesteld?

Dan is deze baan vast iets voor jou!f

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
We bieden je een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van de bovengenoemde periodes. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.123,-- per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Iets voor jou?
Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Vul vóór uiterlijk 29 oktober het sollicitatieformulier in, en voeg je motivatiebrief en cv bij. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Kirsten Slot (opleidingsmanager), telefoonnummer: 038-85 03887.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.