Vacature Docent zorg & welzijn in Deventer

Onderwijs

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Etty Hillesum Lyceum
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Deventer
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 

Vacature

Functietitel
Docent zorg & welzijn 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
28-10-2018
Referentienummer
3142
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 0,8
Omschrijving
Ben jij docent zorg & welzijn met een tweedegraads lesbevoegdheid? En wil je binnenkort aan de slag op onze school in Deventer? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden
Als docent Zorg & Welzijn ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van het onderwijs en de onderwijsontwikkeling. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te "leren leren". Je creëert daarbij een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen. Je geeft met name les aan klassen in leerjaar 2 en 3 vmbo-basis en -kader. De vacature betreft tevens een deel Oriëntatie op de Beroepswerelden voor leerjaar 1.

Jouw profiel
Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak zorg & welzijn en hebt affiniteit met vmbo-leerlingen.
Je bent bewezen professioneel en collegiaal. Jouw motiverend vermogen helpt leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Je bent gericht op ontwikkeling en vindt het leuk om zelf te leren, nieuw materiaal te ontwikkelen en vorm te geven. Ervaring met examenklassen is een pre, maar je bent breed inzetbaar en bereid alle onderdelen van het huidige curriculum te geven.
Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen, kunt goed samenwerken en weet leerlingen in hun kracht te zetten. Je werkt graag in een professionele setting. Je hebt ervaring met ICT-toepassingen in het onderwijs en kennis van MS-Office.

Jouw werkplek
Je geeft les op het Etty Hillesum Lyceum, locatie De Marke. Deze locatie heeft alle niveaus van het vmbo, en de onderbouw van de havo. Er is een leerroute gebaseerd op de inzichten van de vrijeschool Het Corberic voor mavo, en onderbouw havo/vwo. Het Corberic is gehuisvest op locatie De Marke Noord. Er is een enthousiast, nieuw team van docenten dat bouwt aan een bruisende en succesvolle leerroute. 

Het Etty Hillesum Lyceum in Deventer is een Algemeen Bijzondere onderwijsinstelling met de kenmerken van het openbaar onderwijs. Het Etty Hillesum Lyceum telt ruim 5.000 leerlingen en ruim 600 medewerkers. De instelling bestaat uit vijf relatief autonome scholen die samen het onderwijsaanbod voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo en praktijkonderwijs in en rond de gemeente Deventer aanbieden.

Ons aanbod
Het betreft een functie van 0,4-0,8 fte, tijdelijk tot einde schooljaar. Een proefles maakt mogelijk deel uit van de sollicitatieprocedure.
Bij deze uitdagende functie hoort een passende beloning. Het salaris bedraagt maximaal € 4.071 (schaal LB) bruto per maand bij een volledige baan. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een uitstekende pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis. 
Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar meneer R. Teelen, teamleider: ruud.teelen@ettyhillesumlyceum.nl.
Let op: dit e-mailadres is alleen bedoeld voor het stellen van vragen, sollicitaties kunnen alleen in behandeling worden genomen via de knop op onze website.   

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk (bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.071,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.