Vacature Leraar (18.061), vervanging tijdens zwangerschap in Weert

Onderwijs

Over Widdonckschool (vso) Weert

Naam school
Widdonckschool (vso) Weert
Contactpersoon
Mevr. Heddy Thijssen
Plaats
Weert
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 19 scholen zijn verdeeld over 50 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 

Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   

De ruim 700 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.  

Widdonckschool Weert (vso)
Widdonckschool Weert biedt speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan leerlingen van twaalf tot twintig jaar. Wie extra ondersteuning nodig heeft, is bij ons van harte welkom.

Veiligheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen zijn belangrijke pijlers van ons onderwijs. Samen met leerlingen, ouders en eventuele jeugdhulppartners kijken wij naar wat wél mogelijk is.

Op dit moment is een nieuw kennis- en expertisecentrum in aanbouw, waarin wij gaan samenwerken met onderwijspartners om de jeugd in Weert de beste (onderwijs)ondersteuning te bieden.

Vacature

Functietitel
Leraar (18.061), vervanging tijdens zwangerschap 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
07-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 - 1,0
Omschrijving
Werktijdfactor: 0,6 - 1,0.
Duur: tijdelijk tot einde bevallingsverlof.
Problematiek leerlingen: Kinderen van 4 - 20 jaar met specifieke behoeften en ondersteuningsvragen.

Meer informatie over de Widdonckschool Weert, SO:
www.sowiddonckschoolweert.nl

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Pabo
Functie-eisen
Bevoegdheid:
Als leraar heb jij een Pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.

Kwaliteiten:
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Sta jij open voor vernieuwing en ICT-toepassingen in het onderwijs? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel.

Taken:
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega’s. Ook draag je bij aan schoolbeleid en uitvoering van onze koers.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met René Verbruggen, locatiedirecteur, tel. 06 – 11179786.
Reacties vóór 26 oktober 2018, 12.00 uur naar r.verbruggen@aloysiusstichting.nl met een kopie naar sectorbureauzuid@aloysiusstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer 18.061.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.