Vacature Ben jij een derdejaars HBO student richting HRM of Marketing in Rotterdam

Onderwijs

Over Stichting BOOR

Naam school
Stichting BOOR
Contactpersoon
Afdeling Werving
Plaats
Rotterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Vacature

Functietitel
Ben jij een derdejaars HBO student richting HRM of Marketing 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Omschrijving
Ben jij een derdejaars HBO student richting HRM of Marketing en heb jij interesse voor en een visie op arbeidsmarktstrategie dan biedt stichting BOOR, ÃÃn van de Âgrootste Onderwijswerkgevers in Rotterdam, Âjou de ideale stageplek

Jouw toekomstige stageplek.
Je komt te werken bij BOORÂWerkt, onderdeel van BOOR Services. BOOR Werkt is o.a. verantwoordelijk voor de inzet van onze flexpool aan leerkrachten ten behoeve van scholen en de werving en selectie van onderwijzend en overig personeel stichting breed. Een klein team dat volop in ontwikkeling is en jou zal ondersteunen en begeleiden op het gebied van Recruitment vraagstukken, zodat jij een leerzame stage bij ons doorloopt.

De opdracht
Met het groeiend tekort aan leerkrachten kun je je voorstellen dat BOOR voor een interessante uitdaging staat: hoe vinden, binden en boeien wij (toekomstige) leerkrachten aan onze stichting? Aan jou de taak hier samen met ons vorm aan te gaan geven. Naast de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling zal de focus van je stage opdracht vooral liggen op het gebied van Arbeidsmarkt-strategie en Arbeidsmarktcommunicatie. Je werkt hiervoor samen met de collegaâs op de afdeling, maar ook met andere afdelingen binnen BOOR Services, zoals de afdeling Communicatie.

De werkzaamheden
Met jouw kennis lever je een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en doorvoeren van een
effectieve arbeidsmarktstrategie waarbij wij graag open staan voor jouw creativiteit om âout of the boxâ te denken. Ook lever jij een bijdrage aan onze online platforms met relevante informatie waar het Recruitment betreft in samenspraak met de afdeling Communicatie.
Daarnaast ondersteun jij natuurlijk de afdeling bij het inzetten van de juiste middelen om
kandidaten te bereiken en help je mee met het opstellen van vacatureteksten en het voeren van
selectiegesprekken met kandidaten.

Wat vragen wij van jou?
  • Je volgt een opleiding HRM of Marketing met een sterke interesse voor HR vraagstukken;
  • Je bent leergierig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en neemt een proactieve houding aan;
  • je bent creatief en durft âout of the boxâ te denken;
  • je hebt kennis van middelen om effectief te werven en selecteren;
  • je hebt een hands-on mentaliteit.
Wat bieden wij jou?Â
Een interessante en leerzame stageplek binnen het grootste schoolbestuur van Nederland en de kans bij te dragen aan het beste openbaar onderwijs van Rotterdam. Jouw plek is op het bestuurskantoor bij Boor Werkt in een klein team die volop in ontwikkeling is en waar jij met jouw input een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het toekomstbestendig maken van ons Recruitment apparaat. Uiteraard bieden wij je optimale begeleiding zodat jij je stage succesvol kunt doorlopen. Daarnaast ontvang je bij BOOR een passende stagevergoeding. Je kunt per direct starten, maar in ieder geval per februari en bent beschikbaar tot het einde van het schooljaar voor 36 uur per week.

Ben je geÃnteresseerd dan ontvangen wij graag een mail met je motivatie, deze kun je sturen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl

Â
Â

Nadere informatie en solliciteren:
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.