Vacature Docent tekenen/ handvaardigheid in Delft

Onderwijs

Over Stanislascollege

Naam school
Stanislascollege
Contactpersoon
Mevr. Beekink
Plaats
Delft
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk met ongeveer 5400 leerlingen en ongeveer 580 medewerkers. Het stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn.De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden. 

Het Stanislascollege maakt deel uit van het schoolbestuur Stichting Lucas Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent tekenen/ handvaardigheid 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4 - 0,6 fte
Omschrijving
Wij zoeken in verband met vervanging zo spoedig mogelijk een betrokken docent tekenen/ handvaardigheid voor 0,4 - 0,6 fte

Het Stanislascollege is een brede scholengemeenschap met katholieke en interconfessionele locaties in Delft, Pijnacker en Rijswijk en maakt onderdeel uit van Stichting Lucas Onderwijs. Het Stanislascollege laat zijn signatuur doorklinken in de ontwikkeling van jonge mensen tot volwassenen met een sterk maatschappelijk en geestelijk bewustzijn. De ambities van de scholengemeenschap en de tradities van de opvoeding tot complete mensen zijn in het eigentijdse onderwijsprogramma en in het accent op buitenlesactiviteiten terug te vinden.

Wij zijn voor onze mavo/havo school aan het Reinier de Graafpad in verband met vervanging zo spoedig mogelijk op zoek naar een betrokken docent tekenen/ handvaardigheid voor 0,4 – 0,6 fte.
 
De locatie Reinier de Graafpad verzorgt onderwijs voor mavo en havo en telt 750 leerlingen. Het Stanislascollege Reinier de Graafpad is een kleinschalige school, waar duidelijk te merken is dat men bij elkaar betrokken is. Samen maken we de school en we voelen ons daar verantwoordelijk voor. Er is veel aandacht voor de kwaliteit van het onderwijs en voor activerende didactiek. De school is een daltonschool in oprichting. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Wilt u meer weten over een van de vacatures?  Neem dan contact op met dhr.  A.A.J. Dijkgraaf, T (015) 750 60 40 of dijl@stanislascollege.nl

Uw reactie met curriculum vitae kunt u tot en met 28 oktober 2018 e-mailen aan mevrouw E.A.J. Beekink, personeelsadviseur, via pz@stanislascollege.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.