Vacature Teammanager Economie en Handel in Apeldoorn

Onderwijs

Over Aventus

Naam school
Aventus
Contactpersoon
Mevr. Marielle Jimenez
Plaats
Apeldoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
Teammanager Economie en Handel 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
zsm
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
0,8
Omschrijving
Aventus is op zoek naar een krachtige, enthousiaste en ondernemende teammanager voor de sector Economie en Handel, team detailhandel.
Als manager bij de sector Economie en Handel binnen Aventus ben je verantwoordelijk voor de innovatie, kwaliteit en organisatie van het onderwijs zoals dat door het opleidingsteam wordt verzorgd. Je leidt, coacht en begeleidt dit team als resultaatverantwoordelijk team. Naast teammanager van een opleidingsteam ben je ook lid van het managementteam van de sector en ben je mede verantwoordelijk voor ontwikkeling en implementatie van sectorbreed en/of Aventusbreed beleid.

Als teammanager vervul je de volgende rollen:
- Teamleider, die sturing en richting geeft aan groepen en/of individuele medewerkers;
- Coach, die zicht heeft op het functioneren van het team en de teamleden en hen tot innovatie en kwaliteitsverbetering kan brengen;
- Innovator en ondernemer, die openstaat voor veranderingen en kansen ziet en deze ook weet te benutten;
- Bruggenbouwer tussen de teams op de verschillende locaties, tussen het onderwijsteam en de stafafdelingen en tussen het onderwijsteam en het bedrijfsleven;
- Lid van het managementteam, dat beschikt over kennis van het werkveld en met helikopterview alle aspecten van onderwijs- organisatie- en werkveld kan overzien;
- Onderwijskundig leider, in overleg met de teamleden voer je regie op het opnieuw ontwikkelen van de opleiding met nadruk op ondernemerschap in combinatie met Retail/detailhandel/e-commerce;
- Teamspeler, die verbinding kan maken en vanuit die verbinding intensief gaat samenwerken met de andere teammanagers binnen de sector Economie en Handel.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wie zoeken wij?             
- Je bent in het bezit van minimaal een HBO diploma en hebt aantoonbare managementvaardigheden met een onderwijskundige achtergrond;
- Je hebt ervaring met grootschalige onderwijskundige projecten en processen én je hebt kennis van en inzicht in onderwijskundige ontwikkelingen en vernieuwingen, zoals het neerzetten van innovatief en hybride onderwijs.
- Ervaring binnen de detailhandel of binnen een commerciële functie is een pre, tevens heb je ruime ervaring met resultaatgericht leidinggeven aan teams binnen een complexe organisatie.
- Je kunt veranderingsprocessen in het onderwijs begeleiden en sturen.
- Je hebt aangetoond dat zowel de interne als de externe focus en onderlinge samenwerking en verbinding met interne en externe partners voor jou een vanzelfsprekendheid zijn;
- Je bent resultaatgericht, een natuurlijke verbinder en je beschikt over een goed ontwikkeld reflectievermogen;
- Je bent in staat om te werken met diverse systemen (Eduarte, studentvolgsysteem, dashboard).
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?      
We bieden je een veelzijdige functie waarin het aspect onderwijs ruimschoots aan bod komt. In eerste instantie betreft het een tijdelijk dienstverband van een jaar (0,8-1 fte).

Daarnaast bieden we je: 
- een bruto maandsalaris van maximaal  € 5.158,- (schaal 12) bij een fulltime aanstelling, conform de cao mbo;
- een reiskostenvergoeding;
- een pensioenregeling;
- een eindejaarsuitkering;
- collectieve verzekeringen.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij jezelf? Reageer!         
Herken je jezelf in het profiel van deze functieomschrijving? Reageer dan uiterlijk 28 oktober 2018 via het sollicitatieformulier via onze website https://www.aventus.nl/wij-zijn-aventus-de-school-waar-jij-t-maakt! Link vacature.
 
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Jory Plekkenpol of Wendy Gierman van het mobiliteitsbureau van de dienst HRM, telefoonnummer 088 - 283 6430/6231.
 
Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Nelleke Eelman (Sectordirecteur Economie en Handel) 06-55294457.
 
Een assessment zal deel uitmaken van de selectieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.