Vacature Natuurkunde/nask 1e of 2e graads in Amsterdam

Onderwijs

Over Ir. Lelylyceum

Naam school
Ir. Lelylyceum
Contactpersoon
Mevr. C. Kuster
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
 
Ir. Lely Lyceum in het kort
Het Ir. Lely Lyceum is een school waar kwaliteit en sfeer voorop staan. De school biedt met 90 medewerkers aan ca 800 leerlingen een sterke basis voor verdere studie en ontwikkeling. Het is ook een school die rekening houdt met wat leerlingen willen en kunnen en persoonlijke aandacht geeft. Een school waar we positief met elkaar omgaan, duidelijk zijn in wat we van elkaar verwachten en waar we ons richten op samenwerking.
Amsterdam-Zuidoost, the place to be
We leven in een dynamische tijd, Amsterdam is volop in ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor Amsterdam-Zuidoost. Het stadsdeel is booming en bruist van energie. Een bloeiend bedrijfsleven, wetenschap, kunst, media, design, health care... allemaal op steenworp afstand van de school. We hebben nauwe contacten met bedrijven en instellingen in Zuidoost en willen die de komende jaren verder verdiepen en uitbreiden.
 

Nieuw onderwijsaanbod 
De maatschappij verandert snel. Naast het aanleren van kennis, wordt van jongeren ook verwacht dat zij over bepaalde vaardigheden beschikken, zoals goed kunnen samenwerken, presenteren en reflecteren op het eigen werk en gedrag.  De latere studie- en werkomgeving van leerlingen is veelal sterk internationaal georiënteerd. Leerlingen, ouders, vervolgopleidingen en latere werkgevers stellen dan ook andere eisen aan scholen dan vroeger. Onze school gaat volop mee met deze nieuwe dynamiek. Het onderwijsaanbod is aangepast en sinds dit schooljaar heet de school niet Scholengemeenschap Reigersbos (SGR) meer, maar Ir. Lely Lyceum. Naast een opleiding mavo, havo en atheneum, biedt het Ir. Lely Lyceum nu als enige school in Zuidoost de gymnasium opleiding aan.
Op het Ir. Lely Lyceum worden niet alleen de basisvaardigheden aangeleerd, maar ook de hedendaagse skills worden ontwikkeld: tweetaligheid, wetenschapsoriëntatie, sport, je eigen grenzen verleggen en je ongekende talenten ontwikkelen.
 

Vacature

Functietitel
Natuurkunde/nask 1e of 2e graads 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 0,6 fte
Aantal uren
ca 12
Omschrijving
Vanwege het vertrek van een docent zijn wij met ingang van 01-01-2019 op zoek naar een 1e of 2e graads docent natuurkunde/nask
De vacature omvat de volgende 12 lessen:

*  3 lesuren nsk 1 M3
*  4 lesuren nsk 1 M4
*  4 lesuren nsk2 M4
*  1 bijles M3/M4 nask

* in overleg kunnen er mogelijk nog enkele lesuren toegevoegd worden


 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.