Vacature docent scheikunde/NLT, eerstegraads in Amersfoort

Onderwijs

Over Corderius College

Naam school
Corderius College
Contactpersoon
Mevr. S. Simon
Plaats
Amersfoort
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Corderius College is een christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo en mavo, is gevestigd in Amersfoort en maakt deel uit van de Meerwegen scholengroep. De school geeft in haar beleid “Ruimte aan talent” en wil er zo aan bijdragen dat elke leerling zich kan ontplooien, gegeven zijn of haar talenten. Dat sluit aan bij de brede instroom van mavo tot en met gymnasium.

Het Corderius College is een school met een open en persoonlijk karakter en herkenbare christelijke waarden en normen. De school zegt wat zij doet en doet wat zij zegt - en wordt als zodanig ook door ouders en leerlingen herkend. Er leren en werken ruim 1700 leerlingen en 180 medewerkers.
 

Vacature

Functietitel
docent scheikunde/NLT, eerstegraads 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
14-01-2019
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,40-0,60 fte
Omschrijving
Met ingang van 14 januari 2019 zoekt het Corderius College een
docent scheikunde/NLT, 1e graads (0,40-0,60 fte) 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads
Functie-eisen
Wie zoeken we   
We zoeken een enthousiaste, gedreven collega die een actieve bijdrage kan leveren aan het uitdragen van onze kernwaarden betrokken, verantwoordelijk en veilig. Wij hechten veel waarde aan zelfreflectie, persoonlijke groei en samenwerking in het vakgebied.
Je beschikt over of komt op afzienbare termijn in het bezit van een adequate lesbevoegdheid en bent bereid en in staat om in teamverband vorm te geven aan onze onderwijs- en vormingsdoelen. Studerenden worden ook van harte uitgenodigd te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we 
Op de functie is de cao VO van toepassing. Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring. Het betreft een tijdelijke benoeming t/m 31 juli 2019 met uitzicht op een vaste benoeming bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie en solliciteren?  
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de heer drs. E. Boerma (rector) op telefoonnummer  033-2473060. Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief, cv en ingevuld sollicitatieformulier ontvangen wij graag uiterlijk 26 oktober a.s.  Je kunt deze sturen aan mevrouw Sandra Simon: simons@corderius.org.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.