Vacature VERVANGING LEERKRACHT GROEP 3/4/5 OP EEN MONTESSORISCHOOL IN AMSTERDAM-OOST ...

Onderwijs

Over DE BREDE SELECTIE

Naam school
DE BREDE SELECTIE
Contactpersoon
Mevr. Hogendorp
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, SOON, STWT, Orion en VierTaal. 


DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs voor:
-        een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast bij één van onze acht besturen in onze ‘A-pool’ (bemiddeling bij huisvesting mogelijk) 
-        een plek in onze ‘C-pool’ met bijna 100% werkgarantie (je wordt betaald als je werkt)
 
Wij zoeken
kandidaten die: 
-        minimaal 3 dagen willen werken (A-pool) of minimaal 1 dagen (C-pool)
-        bevoegd zijn (PABO) of bijna bevoegd zijn
-        flexibel inzetbaar zijn
-        een lerende houding hebben
-        over actuele onderwijskennis beschikken
-        plezier in het werk heel belangrijk vinden
 
Wij bieden
-        mogelijkheid tot een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast in de A-pool voor talentvolle, breed inzetbare leerkrachten
-        bemiddeling bij huisvesting mogelijk (alleen A-pool)
-        een vervangingsaanstelling per invalbaan in de C-pool, waarbij je zelf je beschikbaarheid en voorkeur voor groepen, wijken en soort onderwijs aangeeft. Breed inzetbare kandidaten kunnen we bijna 100% werkgarantie bieden.
-        een heel gevarieerd aanbod van meer dan 110 scholen
-        je visitekaartje achterlaten bij elke school waar je vervangingswerk doet
-        de kans om in het (voortgezet) speciaal onderwijs ervaring op te doen
-        veel doorstromingsmogelijkheden naar een reguliere functie op één van onze 110 scholen
 
Kom jij onze selectie versterken? Vind een baan in het Amsterdamse openbaar onderwijs!
 
Bijzonderheden
DE BREDE SELECTIE werkt alleen met bevoegde leerkrachten. 4e jaars PABO-studenten worden wel uitgenodigd om alvast te solliciteren.

Vacature

Functietitel
VERVANGING LEERKRACHT GROEP 3/4/5 OP EEN MONTESSORISCHOOL IN AMSTERDAM-OOST 
Plaatsingsdatum
11-10-2018
Met ingang van
15-11-2018
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1.000
Omschrijving
DE BREDE SELECTIE zoekt:


Voor een leuke Montessorischool in Amsterdam Oost zoeken wij met ingang van 15 november 2018 t/m 19 april 2019, een leerkracht voor de middenbouw (wtf 1.0) i.v.m. zwangerschapsverlof. Bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging van het dienstverband bij deze, of een andere school van de stichting.


Wij zoeken een enthousiaste leerkracht die bij voorkeur Montessori geschoold is, maar tenminste de Montessoripedagogiek een warm hart toedraagt. Die samen met het team verder wilt bouwen aan de ontwikkeling van de school. Het is een moderne Montessorischool waar ze in een veilige leeromgeving waar ieder kind gezien wordt, kwalitatief goed onderwijs bieden. Met dit onderwijs bereiden zij kinderen voor om in de moderne samenleving als verantwoordelijke, zelfstandige en initiatiefrijke wereldburgers te kunnen functioneren. 


De school staat in het Oostelijk Havengebied en biedt onderwijs aan 325 leerlingen verdeeld over 13 groepen. Zij maken gebruik van moderne methodes die, aansluitend bij hun visie, zoveel mogelijk ruimte bieden voor zelfstandig werken en die mogelijkheden bieden voor differentiatie. Naast de methodes zetten zij (Montessori-)materialen in. In de onderbouw wordt gebruik gemaakt van Montessori- en ander ontwikkelingsmateriaal. In de daaropvolgende groepen wordt Montessori- en ander materiaal gebruikt ter ondersteuning of ter vervanging van de methodes. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en samenwerking zijn belangrijke waarden binnen de school, zowel in het contact met kinderen en hun ouders als binnen het team.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
PABO

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.