Vacature Docent wiskunde, 2e graad (m/v) in Lent

Onderwijs

Over Citadel College

Naam school
Citadel College
Contactpersoon
Mevr. J. Hofmans
Plaats
Lent
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Het Citadel College is een jonge en moderne school met oog voor talenten en leerbehoeften van haar leerlingen. De ontwikkelingen in de samenleving vraagt van scholen om een daaraan passend onderwijs aan te bieden. In de samenleving is een enorm groot informatieaanbod. Het Citadel College wil leerlingen deze 21e eeuwse vaardigheden aanbieden. Onze leerlingen willen we goed voorbereiden op een wereld met veel technische en snelle veranderingen. Leerlingen beschikken over zelfkennis, een groot reflectievermogen, die weten waar hun krachten en hun drijfveren liggen, kritisch zijn, keuzes kunnen maken en beschikken over goede sociale vaardigheden.

Op het Citadel College vinden we het belangrijk om op de vele ontwikkelingen in te spelen en de leerlingen hierop goed voor te bereiden. Op het Citadel College kiezen we voor een persoonlijke benadering en leerlingen willen we leren om zelfbewust keuzes te maken. De school wil haar leerlingen kennen en zich op de ontwikkeling van leerlingen richten. Belangrijke elementen op het Citadel College zijn dan ook Leren, Groeien en Schitteren.

Het Citadel College is een brede scholengemeenschap voor alle leerwegen: van vmbo tot en met vwo. Op de locatie Dijkstraat is het vmbo met basis- en kaderberoepsgerichte leerweg gehuisvest en op de locatie Griftdijk vmbo-t, havo en vwo. Medewerkers van het Citadel College voelen zich betrokken bij de school, de collega’s, de ouders en de omgeving waarin zij werken. De school biedt een professionele en informele leer- en werkomgeving.

Wil jij graag werken in een professionele en informele organisatie, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!
Bijzonderheden
Unieke kenmerken: De lessen duren 60 minuten. Er vallen geen lessen uit en in leerjaar 1, 2 en 3 hebben leerlingen geen tussenuren.

Extra: 
 

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde, 2e graad (m/v) 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Met ingang van
9 januari 2019
Referentienummer
CC-018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,9 fte
Omschrijving
Het Citadel College te Lent zoekt voor de locatie Dijkstraat met ingang van 9 januari 2019 een:
 
 
Docent wiskunde, 2e graad (m/v)
Ca. 0,9 fte
 
 
Werkzaamheden
De vacature betreft het verzorgen van de lessen wiskunde voornamelijk in de bovenbouw van het vmbo basis/kader. Voor de locatie Dijkstraat geldt specifiek dat je open staat voor het voeren van LOB gesprekken en de PBS methodiek.
 
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid wiskunde.
                                                
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende gedragscompetenties van belang: reflectief vermogen, goed klassenmanagement, vakinhoudelijke en vakdidactische kennis, communicatief sterk en op verschillende niveaus kunnen communiceren, pro actief, stressbestendig, flexibel en ondernemend.
 
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging wegens zwangerschapsverlof voor ca. 0,9 fte tot en met uiterlijk 31 juli 2019. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal LB van de CAO-VO met een maximum van € 4.071,- bruto bij een fulltime aanstelling. De mogelijkheid bestaat dat de benoeming via een payrollconstructie wordt aangegaan.
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Gezien ons beleid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature en de functiebeschrijving kunt u contact opnemen met mevrouw Coolen, afdelingsleider vmbo basis/kader Citadel College, 024-3297740. Meer informatie over het Citadel College kunt u vinden op onze website: www.citadelcollege.nl.
 
NB: In verband met de herfstvakantie is de school gesloten van 15 oktober tot en met 19 oktober.

Solliciteren
Je kunt tot en met 22 oktober aanstaande reageren door op onderstaande button te klikken.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.