Vacature hoofd facilities in Apeldoorn

Onderwijs

Over Aventus

Naam school
Aventus
Contactpersoon
Mevr. Wendy Gierman
Plaats
Apeldoorn
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving

Vacature

Functietitel
hoofd facilities 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Soort vacature
Fulltime
FTE
1
Omschrijving
Als Hoofd Facilities werk je bij Aventus binnen de dienst Bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor het facilitair management voor alle locaties van Aventus en ondersteunt het maken van het facilitair beleid. Onder facilitair management vallen beveiliging, conciërge, schoonmaak en catering. Een aantal van deze diensten is uitbesteed aan een leverancier. Je geeft leiding  aan de afdeling Facilities, hier werken ruim 30 medewerkers. Je maakt deel uit van het managementteam van de dienst Bedrijfsvoering. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor een prettige en veilige leer- en werkomgeving voor onze studenten en medewerkers. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Je hebt aantoonbaar een HBO werk- en denkniveau en beschikt over praktische en theoretische kennis van facilitaire dienstverlening. Daarnaast heb je ruimschoots leidinggevende ervaring en weet je door jouw enthousiasme de medewerkers te stimuleren in de verdere  ontwikkeling van hun vakkennis en persoonlijke vaardigheden. Het continu verbeteren van de dienstverlening, samen met de medewerkers is een belangrijke drive. Klantgerichtheid staat voorop. Natuurlijk leg je makkelijk contact op alle niveaus.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
cao mbo - schaal 10
Arbeidsvoorwaarden
We kunnen je een aanstelling bieden van 1 fte voor 1 jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Daarnaast bieden we je:
- een bruto maandsalaris van maximaal € 4.123,- bij een fulltime aanstelling, conform de cao mbo;
- een reiskostenvergoeding;
- een pensioenregeling;
- een eindejaarsuitkering;
- collectieve verzekeringen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Pas jij bij Aventus en herken je jezelf? Reageer dan uiterlijk 24 oktober 2018 via het sollicitatieformulier!
Kandidaten die worden uitgenodigd, krijgen in eerste instantie twee gesprekken: met de selectiecommissie en met de adviescommissie. Deze gesprekken worden aansluitend op elkaar gehouden op donderdagmiddag 2 november a.s..
In de tweede ronde krijgen kandidaten de gelegenheid zich aan de hand van een casus te presenteren. Deze gesprekken worden in overleg met de kandidaten gepland. Beoogd is dat ze in de tweede of derde week van november worden gevoerd.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Jory Plekkenpol of Wendy Gierman van het mobiliteitsbureau van de dienst HRM, telefoonnummer 088 - 283 6224/6231.
Heb je specifieke inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je contact opnemen met Astrid Coesel, directeur bedrijfsvoering, telefoonnummer 06-18597343.
Een assessment maakt deel uit van de procedure en staat gepland op 20 november a.s.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.