Vacature docent godsdienst/klassieke talen in Veenendaal

Onderwijs

Over Ichthus College

Naam school
Ichthus College
Contactpersoon
Dhr. C. Kromhout
Plaats
Veenendaal
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Ichthus College staat midden in de samenleving. Eigentijds en met open vizier. Als klankbord voor onze leerlingen om ze te helpen hun keuzes op waarde te schatten.
Binnen onze scholengemeenschap zijn we vooral gericht op de kwaliteit van het onderwijs en het welbevinden van onze leerlingen. Voor leerlingen moet op school ‘de nestwarmte’ merkbaar zijn. Maar er is meer.

Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Daar bedoelen we mee dat de school haar grondslag heeft in de Bijbel en de reformatorische belijdenisgeschriften. De levensbeschouwelijke identiteit is merkbaar in de lessen, in de omgang met elkaar en in de gehele schoolcultuur. De medewerkers willen leven, onderwijzen en vormen vanuit de overtuiging dat Jezus Christus de enige weg ten leven is. In verbondenheid aan Hem willen we als dragers van de identiteit ons werk doen.

Het Ichthus College positioneert zich als een professionele organisatie, waarbinnen goed onderwijs wordt gegeven en ook aandacht is voor meer- en minderbegaafde leerlingen.
Er werken professionals, mensen die verstand hebben van onderwijs, mensen die pedagogisch gevormd zijn. Docenten die met hart en ziel werken met hun kinderen, ze onderwijzen en opvoeden. De totale persoonlijke ontwikkeling van uw kind staat centraal. De leerlingen krijgen de mogelijkheid om de hun van God ontvangen gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Het Ichthus College staat voor onderwijs dat gefundeerd is op de Bijbel. We zijn op zoek naar  medewerkers, die van harte achter het christelijk onderwijs staan. Medewerkers, die laten blijken, dat de christelijke identiteit er wel degelijk toe doet.
 

Vacature

Functietitel
docent godsdienst/klassieke talen 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Met ingang van
28 januari 2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1.0
Omschrijving
Zoek je een dynamische baan? Ligt je hart bij het vak Godsdienst en de Klassieke Talen? Kun je goed overweg met leerlingen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functie:
Vanaf 28 januari 2019 zijn wij op zoek naar een eerstegraads docent godsdienst, die tevens lessen Klassieke Talen (in de onderbouw) verzorgt.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
1e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Functie-eisen:
Als onze nieuwe collega ben je:
  • enthousiast om zowel lessen Godsdienst als lessen Klassieke Talen te geven;
  • ervaren in het lesgeven aan jongeren en weet je deze ervaring te gebruiken bij de vorming van hun identiteit;
  • in staat en bereid om een bijdrage te leveren aan het geven en ontwikkelen van onderwijs;
  • flexibel en dynamisch, ook in het hanteren van activerende werkvormen;
  • in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid Godsdienst / Levensbeschouwing;
  • in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Klassieke Talen of bereid om deze te behalen.
 
Het Ichthus College is een christelijke scholengemeenschap op reformatorische grondslag. Uiteraard verwachten wij dat sollicitanten de grondslag van de school, de Bijbel en de daarop gegronde belijdenisgeschriften, van harte onderschrijven en uitdragen. Vanuit deze basis geven we onderwijs dat past bij onze identiteit en missie: koersvast én grensverleggend.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
conform cao
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling:
Inschaling vindt plaats conform de geldende cao voor het voortgezet onderwijs. Het is ook mogelijk om op een deel van deze vacature te solliciteren.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie:         
Voor meer informatie over de vacature docent godsdienst kun je contact opnemen met de heer C.G. Bok, directeur vwo, telefoonnummer: (0318) 543210.

Sollicitatie:
Wij nodigen je uit om online te solliciteren door dit sollicitatieformulier in te vullen. Jouw sollicitatie zien wij graag uiterlijk maandag 29 oktober a.s. tegemoet. Je kunt jouw sollicitatie richten aan de voorzitter van het College van Bestuur, de heer ing. J.J. van Dam.
 
De sollicitatiegesprekken worden gevoerd op donderdagmorgen 8 november 2018.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.