Vacature Werk & Opleiding | Docent Engels 2e graads in Utrecht

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs

Naam school
Randstad Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Norene Rogier
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Werk & Opleiding | Docent Engels 2e graads 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Met ingang van
01 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8 fte
Aantal uren
In overleg
Omschrijving
GEZOCHT: TOEKOMSTIGE VMBO DOCENT ENGELS 2e GRAADS (0,6-0,8 fte)
Ben jij al bevoegd maar wil jij de komende tijd een ander vak geven? Of heb je in het verleden een Pabo bevoegdheid behaald maar wil je de overstap naar het voortgezet onderwijs maken? Wellicht hebben wij dan een mooie uitdaging voor jou! Vanaf januari 2019 start Randstad Vakschool met het aanbieden van opleidingen, zodat jij voor je het weet een (extra) bevoegdheid op zak hebt.
LET OP! Deze vacature betreft een combinatie van een verkorte opleiding én een functie als docent Engels. Je behaalt dan in maximaal 2 jaar je bevoegdheid tot docent Engels en staat ook al (betaalt) voor de klas.

DE SCHOOL
In dit geval gaat het om een vmbo school in Zeist, waar les wordt gegeven aan vmbo leerlingen. De school laat het onderwijs aansluiten op de (toekomstige) werkvelden van de doelgroep, zodat leerlingen straks voldoende aanknopingspunten hebben om door te stromen naar het MBO. Als docent weet jij leerlingen voor te bereiden op deze volgende stap en kan je ze motiveren om zichzelf te ontwikkelen.
Ook onderwijs digitalisering is een speerpunt van deze school. Docenten en leerlingen werken steeds vaker met iPads. Jouw digitale vaardigheden komen daarom goed van pas bij het lesgeven op deze school.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Pabo
Functie-eisen
VOOR WIE IS DIT TRAJECT?
De Randstad Vakschool biedt verkorte trajecten aan voor een tweedegraads bevoegdheid in de vakken Nederlands, Engels en wiskunde. Hoewel we deelname in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen mogelijk willen maken, zijn we op dit moment op zoek naar docenten die al een bevoegdheid hebben in een ander vak. Het traject is ook geschikt voor leerkrachten met een afgeronde pabo opleiding. Mocht je al een tijd schreef bevoegd les hebben gegeven, kan je ook vrijstellingen krijgen op basis van eerdere ervaring. Wij willen je een opleiding op maat bieden, zodat jij zo snel mogelijk bevoegd raakt in het vakgebied waar je les in wilt geven.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN RANDSTAD VAKSCHOOL?
* De opleiding wordt (op een eigen bijdrage na) betaald door Randstad
* Wij garanderen een werkplek bij een school uit ons uitgebreide netwerk
* Goed salaris gedurende je opleiding
* Baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden
* Persoonlijke begeleiding via Randstad Vakschool, want jouw ontwikkeling staat centraal!

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB (LC bespreekbaar)
Arbeidsvoorwaarden
WAT BIEDEN WIJ?
* Inschaling conform CAO VO
* Reiskostenvergoeding
* Eindejaarsuitkering
* Pensioenregeling
* Overige reserveringen zoals vakantietoeslag en vakantiedagen
* Mogelijkheid tot trainingen

BELANGRIJK OM TE WETEN
* Voor het tweejarige traject geldt een eigen bijdrage van €1.000,- Dit bedrag wordt middels een vast bedrag per periode ingehouden op het loon, je hoeft dit niet zelf in een keer te betalen. De overige studiekosten worden vergoed door Randstad.
* Om deel te kunnen nemen doorloop je een assessment
* De studiebelasting bedraagt 10-12 uur per week, mocht je veel vrijstellingen kunnen krijgen op basis van eerdere ervaringen zal de studiebelasting afnemen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
WAT KAN JE VERWACHTEN?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, heb je eerst een gesprek met een intercedent van Randstad. Dit doen we, om samen te bepalen of je een match bent met de school. Mocht dit het geval zijn, ga je ook op gesprek bij de school en loop je een dagje mee. Wanneer ook hierna alle partijen positief zijn, kan je aangemeld worden voor de vakschool! Goed om te weten: om deel te kunnen nemen aan de vakschool moet je een assessment doorlopen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.