Vacature Roostermaker in Hengelo

Onderwijs

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Naam school
Scholengroep Carmel Hengelo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.

Vacature

Functietitel
Roostermaker 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Met ingang van
01-11-2018
Referentienummer
3133
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Ben jij de ervaren roostermaker die ons helpt om een jaarrooster te maken dat optimaal aansluit bij de activiteiten in de school? Denk je mee en adviseer je over de jaarplanning van de verschillende onderwijsactiviteiten? Denk je in oplossingen, ben je toegankelijk voor collega's en houd je je hoofd koel tijdens drukke periodes? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn Scholengroep Carmel Hengelo
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.

Vanaf 1 augustus 2018 is de nieuwbouw voor het beroepsgerichte vmbo, het C.T. Stork College, volledig in gebruik genomen. Hier geven we samen met onze collega's van het openbaar voortgezet onderwijs (OSG Hengelo) vorm en inhoud aan het beroepsgerichte onderwijs in Hengelo.

Jouw verantwoordelijkheden
Je maakt jaarroosters voor onze nieuwe vmbo-school het C.T. Stork College in Hengelo en voor de onderbouwlocaties van het Twickel College in Delden en Borne. De roosters maak je in het roosterprogramma Zermelo. Om je werk goed te kunnen doen heb je veel contact met de schoolleiding en daarnaast met de docenten en andere collega's. Je verzamelt informatie over onderwijsprogramma's, aantallen klassen en groepen, inzetbaarheid van docenten en beschikbare onderwijsruimten. Ook adviseer je de teamleiding over het rooster en de onderwijstijd voor de leerlingen in de verschillende leerjaren.

Roostermaker, heb jij het in je?
  • Je bent goed in analyseren, verbanden leggen en combinaties maken, om zo ingewikkelde roostervraagstukken op te lossen.
  • Je bent goed in plannen en organiseren, organisatorische problemen los je pro-actief op.
  • Je werkt nauwkeurig, ook onder druk!
  • Je kunt goed omgaan met gevoelige kwesties, weerstand en tegengestelde belangen.
  • Je bent communicatief sterk, open en toegankelijk en je kunt met humor relativeren. Dit helpt je o.a. in de vele contacten die je onderhoudt met collega's.
  • Je bent een doorzetter, jouw creativiteit en veerkracht gebruik je voor het bedenken van goede oplossingen. 

Verder vinden we het van belang dat je beschikt over een hbo-opleidingsniveau. Je bent gek op (complexe) roosters en vaardig met geautomatiseerde roosterprogramma's, bij voorkeur Zermelo. Ervaring met werken in het voortgezet onderwijs is een pre.
Ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs volg je op de voet. Je hebt affiniteit met formatievraagstukken op het gebied van aanstellingen, de inzet van personeel en CAO-regelgeving. Om je kennis op peil te houden ben je bereid scholing te volgen. Heb je ook kennis van leerlingsysteem Somtoday en formatieplanningsprogramma Foleta, dan zien we dat als een pluspunt.

Ons aanbod
Het betreft een dienstverband van 0,8-1,0 fte. Bij gebleken geschiktheid biedt deze baan uitzicht op vast dienstverband.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 3.704 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 9). Dit salaris is conform de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: De heer V. Spikker
Functie: Directeur bedrijfsvoering
Telefoon: 074 - 265 40 85.

Solliciteren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 9
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.704,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 9).
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.