Vacature Werk & Opleiding | Docent Nederlands 2e graads in Utrecht

Onderwijs

Over Randstad Onderwijs

Naam school
Randstad Onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Norene Rogier
Plaats
Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.

Vacature

Functietitel
Werk & Opleiding | Docent Nederlands 2e graads 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Met ingang van
01 januari 2019
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Aantal uren
In overleg
Omschrijving
GEZOCHT: TOEKOMSTIGE VMBO DOCENT NEDERLANDS 2e GRAADS (0,6 fte)
Heb jij een lesbevoegdheid in geschiedenis, maatschappijleer of een ander vak waar momenteel niet zoveel werk in te vinden is? Of heb je een Pabo bevoegdheid, en denk je aan overstappen naar het VO? Voor diegenen die bovenstaande vragen met ‘ja’ kunnen beantwoorden en zich graag willen omscholen naar docent Nederlands hebben we goed nieuws! Randstad Vakschool begint in januari met het aanbieden van verkorte trajecten voor het behalen van een tweedegraads bevoegdheid.
LET OP! Deze vacature betreft een combinatie van een verkorte opleiding én een vaste school. Het gaat in dit geval om een opleiding tot docent Nederlands 2e graads, op een vmbo-school.

DE SCHOOL
Naast je opleiding verzorgen wij gedurende je opleiding een (betaalde) werkplek, zodat jij je studie zorgeloos kunt volgen. Het streven is om voordat je een de opleiding begint ook al duidelijk te hebben waar je zal gaan werken.
In dit geval gaat het om een vmbo school in Hilversum, waar les wordt gegeven aan vmbo leerlingen met lwoo. Dit betekent dat leerlingen allemaal extra ondersteuning krijgen om ze te helpen bij het behalen van hun diploma. De uitgangspunten op school zijn veiligheid, eerlijkheid en respect, de school streeft naar een positieve sfeer en wil positief gedrag stimuleren. Belangrijk hierbij is om leerlingen de ruimte te geven om zich op hun eigen manier en eigen tempo te ontwikkelen.
Goed om te weten: de school is op zoek naar iemand die na de opleiding vast in dienst zou willen komen om het team blijvend te versterken.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
VOOR WIE IS DIT TRAJECT?
De Randstad Vakschool biedt verkorte trajecten aan voor een tweedegraads bevoegdheid in de vakken Nederlands, Engels en wiskunde. Hoewel we deelname in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen mogelijk willen maken, zijn we op dit moment op zoek naar docenten die al een bevoegdheid hebben in een ander vak. Het traject is ook geschikt voor leerkrachten met een afgeronde pabo opleiding. Mocht je al een tijd schreef bevoegd les hebben gegeven, kan je ook vrijstellingen krijgen op basis van eerdere ervaring. Wij willen je een opleiding op maat bieden, zodat jij zo snel mogelijk bevoegd raakt in het vakgebied waar je les in wilt geven.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN RANDSTAD VAKSCHOOL?
* De opleiding wordt (op een eigen bijdrage na) betaald door Randstad
* Wij garanderen een werkplek bij een school uit ons uitgebreide netwerk
* Goed salaris gedurende je opleiding
* Baan met toekomstperspectief en doorgroeimogelijkheden
* Persoonlijke begeleiding via Randstad Vakschool, want jouw ontwikkeling staat centraal!

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB (LC bespreekbaar)
Arbeidsvoorwaarden
WAT BIEDEN WIJ?
* Inschaling conform CAO VO
* Reiskostenvergoeding
* Eindejaarsuitkering
* Pensioenregeling
* Overige reserveringen zoals vakantietoeslag en vakantiedagen
* Mogelijkheid tot trainingen

BELANGRIJK OM TE WETEN
* Voor het tweejarige traject geldt een eigen bijdrage van €1.000,- Dit bedrag wordt middels een vast bedrag per periode ingehouden op het loon, je hoeft dit niet zelf in een keer te betalen. De overige studiekosten worden vergoed door Randstad.
* Om deel te kunnen nemen doorloop je een assessment
* De studiebelasting bedraagt 10-12 uur per week, mocht je veel vrijstellingen kunnen krijgen op basis van eerdere ervaringen zal de studiebelasting afnemen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
WAT KAN JE VERWACHTEN?
Wanneer je interesse hebt in deze vacature, heb je eerst een gesprek met een intercedent van Randstad. Dit doen we, om samen te bepalen of je een match bent met de school. Mocht dit het geval zijn, ga je ook op gesprek bij de school en loop je een dagje mee. Wanneer ook hierna alle partijen positief zijn, kan je aangemeld worden voor de vakschool! Goed om te weten: om deel te kunnen nemen aan de vakschool moet je een assessment doorlopen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.