Vacature Parttime leekracht groep 7 in Amsterdam

Onderwijs

Over De Sateliet

Naam school
De Sateliet
Contactpersoon
Mevr. Laagwater
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Leerkrachten-leerlingen-ouders van De Satelliet hebben oog en oor voor elkaar. Via een kinderraad, mogen leerlingen meedenken en meebeslissen over zaken die spelen op hun school. Betrokkenheid van ouders is enorm belangrijk voor het schoolsucces van kinderen.

Laat alle sterren stralen
De Satelliet is een ambitieuze school, kennisverwerving is essentieel voor een goede basis. Leerkrachten hebben hoge en positieve verwachtingen van iedere leerling, de school heeft goede resultaten.
We streven naar dagelijks leerplezier, leerlingen worden aangemoedigd en beloond, zodat het beste uit de leerling wordt gehaald. De Satelliet is een Vreedzame School, met een veilig schoolklimaat, anti-pestbeleid en onderdeel van de Vreedzame Wijk.
De school biedt vele activiteiten om leerlingen een brede ontwikkeling mee te geven: er is veel aandacht voor cultuur, musea, toneel, theater en leerlingen gaan o.a. naar de schooltuinen, op schoolreisje, kamp en zeilkamp voor groep 8. Er is een uitgebreid aanbod aan buitenschoolse activiteiten.

Bewegen is belangrijk
De Satelliet heeft sinds 2010 het officiële certificaat van een sport actieve school, een vakleerkracht voor gym, een gymlokaal en de sportvelden ‘ in onze achtertuin’.

Vacature

Functietitel
Parttime leekracht groep 7 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Met ingang van
1 december 2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-0,8
Omschrijving
De Satelliet is zich bewust dat de wereld in een snel tempo verandert. De toekomst waarin onze kinderen zullen leven, leren en werken is zich voortdurend aan het ontwikkelen en vernieuwen. Om kinderen hier op voor te bereiden, willen wij ze voorzien van een stevige basis! Dit betekent dat wij veel aandacht besteden aan taal, lees- en rekenonderwijs. Daarnaast leren wij onze kinderen vaardigheden aan die een bijdrage leveren om succesvol te kunnen zijn in hun toekomst. Dit noemen wij de zgn. 21e eeuwse vaardigheden.

De Satelliet heeft gekozen om zich te focussen op de volgende aspecten:
  • Samenwerkend leren
  • Zelfregulering en eigenaarschap
  • Onderzoekend leren
  • Probleem oplossen
  • Creatief denken
  • Mediawijsheid
Ten slotte willen wij aandacht hebben voor elk talent dat een kind bezit en doen wij aan brede talentonwikkeling onder leiding van vakleerkrachten. Denk hierbij aan: bewegingsonderwijs, muziek onderwijs, beeldende vorming, drama en natuurlessen in de schooltuinen.

Jouw groep en benoeming
Je gaat aan de slag in groep 7, een leuke groep met 24 leerlingen die veel samenwerkt met de andere groep 7. Beide groepen werken met chromebooks.

De vacature is voor 0,6 wtf maar werken voor 0,4 of 0,8 wtf is ook bespreekbaar.
 

Eisen

Functie-eisen
Wat voor een Leerkracht ben je en wat neem je mee? 
  • Een afgeronde Pabo–opleiding  
  • Ervaring en affiniteit met de bovenbouw  
Ben je een leerkracht met een leergierige houding en ben je bereid om je eventueel bij te scholen? 
Dan ben je van harte welkom om te solliciteren. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod 
• Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs  
• Goede opleidingsmogelijkheden  
• Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding  
• ASKO-studiedag voor iedere medewerker  
• Onderzoeksteam en leerteams binnen de scholen. 

Onderdeel van ASKO scholen. De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21 ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden in de School en leren met ICT.  
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd en wil je aan de slag als Leerkracht op de Satelliet? Neem dan meteen contact met ons op zodat we zo snel mogelijk kennis kunnen maken. We ontvangen graag je cv en een motivatie via de mail. Bij interesse kun je mailen naar: satelliet.directie@askoscholen.nl 

Basisschool de Satelliet.
Kometensingel 52-54
1033 BW Amsterdam
020 4930431
Jessica Laagwater a.i. directeur
Doritha de Koning, adjunct-directeur
 www.satellietschool.nl
satelliet.directie@askoscholen.nl; d.de.koning@askoscholen.nl
www.satellietschool.nl
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.