Vacature Onderwijsassistent in Amsterdam

Onderwijs

Over VOX-klassen

Naam school
VOX-klassen
Contactpersoon
Mevr. E. van Wilgen
Plaats
Amsterdam
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Vox-klassen is een onderwijsinitiatief, waar leerlingen van vmbo t/m vwo samenwerken aan leerprojecten. Er zijn geen vakken, geen muren en zo min mogelijk boeken.

Vox staat voor Voortgezet Onderwijs en miXen. Mixen van talenten, niveaus, achtergronden en vakken. Dat levert beter onderwijs op en meer kansen voor de toepasbaarheid in andere situaties.

Het onderwijs bij Vox-klassen is gebaseerd op Project Based Learning en is niet verdeeld in vakken. Juist door geïntegreerd te denken en te handelen, kunnen steeds nieuwe oplossingen worden bedacht.

Ons nieuwe onderwijsinitiatief is een gemeenschappelijk project van de vier VOvA-scholen in Amsterdam Noord: Bredero Beroepscollege, Bredero Mavo, De nieuwe Havo en Hyperion Lyceum.

Vox-klassen maakt deel uit van het Voortgezet Onderwijs van Amsterdam (VOvA). Het VOvA is een scholengroep met een volledig (voortgezet) onderwijsaanbod in Amsterdam: van praktijkonderwijs tot vwo+. Elke school heeft een eigen sterke identiteit en een specifieke doelgroep. Wij bieden onderwijs aan op 9 locaties verdeeld over de stad aan ruim 3000 leerlingen.

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Referentienummer
18/19-053
Soort vacature
Parttime
FTE
0,5 - 0,8
Omschrijving
Wij zijn met ingang van 1 november 2018 op zoek naar een onderwijsassistent.
 
Wat ga je doen als onderwijsassistent?
Je werkt samen met vakdocenten op een leerplein. Je begeleidt groepjes leerlingen bij hun werk van het project. Je coacht de leerlingen, je bent medeverantwoordelijk voor de rust en goede werkhouding en sfeer op het leerplein. Je kan leerlingen positief benaderen en ook aanspreken op gedrag als het moet. Het is een pré als je de leerlingen specifiek kunt ondersteunen bij de kernvakken en rekenen.
 
Wat vragen wij van je?
·          MBO/HBO niveau en ruime praktijk ervaring;
·          Flexibel inzetbaar;
·          Zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
·          Vaardigheid in het begeleiden en motiveren van leerlingen;
·          ICT-vaardig;
·          Goede algemene contactuele eigenschappen;
·          Bereidheid om te leren.
 
Vox-klassen is een onderwijsinitiatief van de vier VOvA-scholen in Amsterdam Noord: Bredero Beroepscollege, Bredero Mavo, De nieuwe Havo en Hyperion Lyceum.
 
Wat bieden wij?
Een veelzijdige baan in een uitdagende en informele werkomgeving waar we aandacht besteden aan onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat je je talent blijft ontwikkelen en kunt werken aan je eigen professionalisering.
 
Meer informatie?
Een uitgebreid schoolprofiel en informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op www.werkenbijhetvova.nl.
Toch nog vragen? Neem contact op met Anneke Volp, teamleider Vox-klassen: a.volp@vox.vova.nl.
 
Solliciteren?
Beschrijf in jouw sollicitatie wat je kunt, wat je wilt, wat je meebrengt en wat je kunt ontwikkelen. Wat maakt dat je past bij onze school?
 
Jouw sollicitatiebrief en CV kun je tot uiterlijk 28 oktober 2018, indienen via het online sollicitatieformulier of per e-mail richten aan: werkenbijvova@vova.nl, o.v.v. het vacaturenummer 18/19 – 053.
 
Klik hier om direct online te solliciteren.
 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.