Vacature Teamleider Facilitaire Dienst in Gouda

Onderwijs

Over mboRijnland

Naam school
mboRijnland
Contactpersoon
mboRijnland, Recruitment
Plaats
Gouda
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Beschrijving
Over mboRijnland
Trots op mbo

In onze naam benadrukken we hoe trots we zijn op ons middelbaar beroeps­onderwijs. Wij leiden studenten op tot echte vakmensen. Vakkrachten die echt iets toevoegen aan onze omgeving. Ook geven we studenten de kans om zich persoonlijk te ontwikkelen. Wij geloven in hun mogelijkheden, in hun talenten, in hun drijfveren. Onze studenten hebben de toekomst.

Méér dan mbo

Ons motto is: méér dan mbo. Studenten leren bij ons niet alleen een beroep. Ze ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun eigen weg in de samenleving te vinden. We bieden excellente leertrajecten en keuzevakken aan. Bovendien geven we naast middelbaar beroepsonderwijs ook cursus­sen en trainingen aan bedrijven en instellingen. Ook kun je bij ons terecht voor voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo). Wij geven studenten de kans om zich vanuit hun passie en interesses te ontwikkelen.

Onze regio

Ons onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van de regio Rijnland. Het is de regio waarin we samenwerken met bedrijven, andere onderwijsinstellingen, politiek en maatschappelijke instellingen.  Dat doen we vanuit onze scholen in:

  • Alphen aan den Rijn;
  • Gouda;
  • Leiden;
  • Leidschendam-Voorburg;
  • Woerden;
  • Zoetermeer.
Rijnlands denken

mboRijnland verwijst ook naar het Rijnlands denken. Vakmanschap, vertrouwen en verbinding zijn waarden die daarin voorop staan. Allereerst leiden we studenten op tot echte vakmensen, iedere dag weer. We vertrouwen daarbij op hun ambities en talenten. Ook geloven we in ons eigen vakman­schap. We hebben ruim 1.700 collega’s met een schat aan ervaring en vakken­nis. Met die expertise zorgen we dat studenten zich verder ontwikkelen. Dat doen we samen met anderen. Want in verbinding kun je ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Teamleider Facilitaire Dienst 
Plaatsingsdatum
10-10-2018
Met ingang van
1-11-2018
Referentienummer
627000
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
De teamleider facilitair draagt bij aan de optimale inrichting van de afdelingsprocessen en –dienstverlening rondom  facilitaire aangelegenheden en vertegenwoordigt het team binnen en buiten mboRijnland. Je bent  lid van het MT en hierin lever je o.a. input rondom het op te stellen activiteiten en jaarplan. Je onderhoudt contacten met leveranciers, voert contractbesprekingen en vraagt offertes aan. Je geeft leiding aan de facilitaire operationele teams op de locaties en voert de HR gesprekscyclus uit. Je stuurt actief op (zaken als) voortgang, kwaliteit en financien.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wil je als teamleider facilitair goed uit de verf komen dan neem je je  verantwoordelijkheden in de bedrijfsvoering en weet je je goed te bewegen binnen een politiek bestuurlijke organisatie. Daarbij zijn de volgende aspecten van belang:
 
Teamplayer
Mensen aan durven spreken
Klantgericht en een hands on mentaliteit
Emphatisch, praktisch en sensitief
Stressbestendig, overtuigend en resultaatgericht
Een ondernemende persoonlijkheid
Duidelijkheid en structuur bieden aan je facilitair operationele teams.
Schakelen tussen strategische onderwerpen en operationele issues en daarbij de goede vertaling te kunnen maken van strategie naar uitvoering.
Sturen op het processen en tijdig risico’s kunnen signaleren
Snel en adequaat kunnen handelen bij issues
Improvisatievermogen en analytische vaardigheden
 
Werk-/denkniveau:
Je bent in het bezit van een HBO diploma Facilitaire Dienstverlening waarna je een nog verdere ontwikkeling binnen je vakgebied hebt doorgemaakt. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het hiërarchisch of functioneel aansturen van een afdeling. Je hebt affiniteit met het onderwijs

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
12 cao mbo
Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden:

Conform functiebouwwerk van mboRijnland is de benaming en inschaling van de functie teamleider OSC/SSC, maximaal schaal 12 € 5.292,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling volgens de CAO-MBO. Dit is exclusief 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. mboRijnland heeft een uitstekende pensioenregeling bij het ABP, verschillende collectieve (ziektekosten) verzekeringen, een bijdrage in de aanvullende ziektekostenverzekering alsmede een verzekering voor arbeidsongeschiktheid met een collectiviteitskorting. mboRijnland werkt met een BYOD regeling.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Meer informatie?

Indien je meer informatie wenst kun je contact opnemen met Aad Pereboom, directeur Shared Service Centrum Facilitair & ICT

 Reageren?

Solliciteren kan tot 22 oktober 2018 via onze website of via de sollicitatie button op deze pagina.

Deze vacature zal gelijktijdig intern en extern worden uitgezet waarbij interne kandidaten voorrang hebben in deze procedure. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.