Vacature Leerkracht groep 3-4 (0,4 fte) in Voorburg

Onderwijs

Over Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust

Naam school
Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust
Contactpersoon
Dhr. van der Veer
Plaats
Voorburg
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Onze montessorischool is een warme, vrolijke en toekomstgerichte school die staat voor kwaliteit en betrokkenheid. Onze belangrijke kernwaarden zijn samen werken, samen spelen en samen vieren, waarbij de individuele ontwikkeling van de leerling en onze leerkrachten de basis is. Onze leerkrachten dagen de leerlingen elke dag uit om verantwoordelijkheid te nemen voor zichzelf en voor de ander. Dit doen wij op een autonome manier, waarbij de kinderen alle vrijheid krijgen voor het nemen van eigen initiatieven. In het dagelijkse werk worden de leerkrachten ondersteund door onze intern begeleiders. Vanwege het vertrek van één van onze leerkrachten zijn wij per direct op zoek naar een

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 3-4 (0,4 fte) 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
“Als groepsleerkracht op Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust heb ik een uitdagende en afwisselende baan. Ik haal veel energie uit de contacten met de leerkrachten, kinderen en ouders.
De samenwerking en sfeer in de middenbouw is van groot belang. Iedereen kan zich blijven ontwikkelen, we zijn een ambitieus team. Alle innoverende ideeën zijn welkom en worden met elkaar besproken om uiteindelijk de beste keuze te maken omtrent schoolontwikkelingen. 
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, ruimdenkende en initiatiefrijke collega die samen met ons zich wil blijven ontwikkelen.  
Zie jij jezelf in deze functie en kom jij ons team versterken? Solliciteer dan direct!" Melanie Bruin, bouwcoordinator en groepsleerkracht middenbouw

Wat ga je doen?
Als partime-groepsleerkracht van de middenbouw geeft je les aan een groep 3-4. Je werkdagen zijn bij voorkeur de maandag en dinsdag. Je bent mede-verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen waar je les aan geeft.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat kom je brengen?
Als professional hoeven wij jou eigenlijk niet te vertellen wat je moet komen brengen. Uiteraard heb je een Pabo-diploma. Als Montessorischool vinden wij het belangrijk dat al onze leerkrachten een Montessori bevoegdheid hebben. Ben je nog niet in het bezit van een Montessoridiploma, dan verwachten wij dat je bereid bent deze te gaan halen.
Voor ons is het vooral belangrijk wie jij bent als persoon. Wij zien graag dat je:
  • een coach en begeleider bent, die onze leerlingen stimuleert en enthousiasmeert zichzelf te ontwikkelen;
  • een open en heldere communicatie hebt richting je collega's en de ouders;
  • initiatiefrijk bent en graag samenwerkt;
  • en een gezonde dosis humor en gezelligheid bezit.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou:
  • een jong en enthousiast team van leerkrachten en ondersteuners;
  • een betrokken ouderpopulatie, die samen met jou het beste uit het kind wil halen;
  • voldoende middelen om kinderen van de juiste zorg te voorzien;
  • goede faciliteiten om je te blijven ontwikkelen als onderwijsprofessional, zoals goed georganiseerde studiedagen en individuele scholingsmogelijkheden;
  • de functie van groepsleerkracht is gewaardeerd in schaal L10 conform de cao primair onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij enthousiast geworden over deze functie, solliciteer dan nu direct. Wil je meer weten, neem dan contact op met Rob van der Veer (directeur/bestuurder) 06-51789174 / r.vanderveer@mnvr.nl of met Melanie Bruin (bouwcoordinator) m.bruin@mnvr.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Je kunt je sollicitatie richten aan: Rob van der Veer, p.a. Montessorischool Nieuw Vreugd en Rust, Montessoristraat 1, 2273 AC Voorburg.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.