Vacature Enthousiaste leerkracht in Delft

Onderwijs

Over SCO Delft e.o.

Naam school
SCO Delft e.o.
Contactpersoon
Mevr. van Eyk
Plaats
Delft
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Missie
Het is onze missie onderwijs te bieden dat leerlingen op een actieve en veilige manier volop kansen biedt om zich te ontwikkelen tot waardevolle mensen en deelnemers aan de maatschappij.

Visie
Een school is een maatschappelijke organisatie en heeft derhalve een maatschappelijke opdracht om jongeren te laten leren en bij te dragen aan hun vorming en ontwikkeling tot autonome en sociale mensen.
Bij de begeleiding die we onze leerlingen bieden in hun groei en ontwikkeling tot volwassenen die goed voorbereid hun plek kunnen innemen in het vervolgonderwijs en de maatschappij handelen we vanuit de visie dat we staan voor bereikbaar en kwaltitatief goed, christelijk onderwijs.

Vacature

Functietitel
Enthousiaste leerkracht 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
1-12-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
1.0
Omschrijving
Vanaf 1 augustus 2017 werkt de Max Havelaarschool officieel samen met de Schatkist (kinderopvang) Vanaf dat moment is de officiële naam Max Havelaar Kindcentrum geworden. Het kindcentrum ligt in het centrum van Delft en is gevestigd in een prachtig gebouw aan de Voorstraat 30.  De school heeft ca 420 leerlingen en een dubbele bezetting van alle groepen.
Het publiek bestaat overwegend uit hoogopgeleide ouders waarmee wij bijzonder prettig samenwerken. Er is een grote gedeelde verantwoordelijkheid bij leerkrachten en ouders. Zo zorgen wij samen met ouders ervoor dat hun kinderen in een veilige en stimulerende omgeving  zich kunnen ontwikkelen. Dit is samen met de goede onderwijsresultaten de grootste drijfveer voor ouders om voor de school te kiezen.

Per 1 december 2018 zoeken wij voor wtf 1.0 (parttime is bespreekbaar) een nieuwe collega voor groep 5a die graag ook op deze manier met ons wil samenwerken. Ben jij die nieuwe collega?

Hieronder staan nog zaken waarvan wij vinden dat ze de school kenmerken. Wellicht raak je erdoor geïnspireerd en past het bij hoe jij invulling geeft of zou willen geven aan je baan als leerkracht.
Een uitdagende leeromgeving voor elk kind
In het Max Havelaar Kindcentrum dagen we kinderen uit hun talenten te ontwikkelen. De 3 pijlers van ons kindcentrum zijn cultuur, wetenschap/technologie en natuur.  Ook is er veel aandacht voor expressiviteit. Vakken als tekenen, schilderen, knutselen, muziek, dans, drama en lichamelijke opvoeding worden ruimschoots aangeboden. Zo leren kinderen zich te uiten waardoor ze, elk op eigen wijze, kunnen schitteren.
Werkwijze in de klas
In de klas wisselen instructiemomenten en zelfstandig werken elkaar af, waarbij het didactisch handelen zoveel mogelijk wordt afgestemd op het kind. Er wordt klassikaal, maar ook in groepjes en individueel gewerkt. We begeleiden de kinderen bij het ontwikkelen van een zelfstandige werkhouding en werken in de klas met verschillende niveaugroepen. Tutorkinderen, kinderen die met de leerstof wat verder gevorderd zijn, helpen de andere kinderen. Voor kinderen die er baat bij hebben bieden we pre-teaching: door een korte uitleg te geven over de stof van morgen biedt de herkenning deze kinderen de volgende dag wat extra houvast.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij vragen
• heeft oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen,
• vindt het uitdagend om samen met de kinderen doelen te stellen,
• is proactief en denkt graag mee,
• is in staat om gelijkwaardige gesprekken met ouders en kinderen samen te voeren,
• heeft kennis van groepsvorming en is in staat deze positief te beïnvloeden,
• heeft affiniteit met deze leeftijdscategorie
• wil graag meebouwen aan een school in ontwikkeling
 

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
• samenwerking met een parallel collega
• scholingsmogelijkheden
• interne begeleiding en coaching
• en vooral: enthousiaste kinderen die naar jou uitkijken!

• bedrijfsfitnessplan
• fietsplan 
• regeling uitruil vakbondscontributie
• regeling uitruil woon-werkverkeer

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dick van Konijnenburg, directeur Kindcentrum Max Havelaar via 06 – 20113856 of via  directie.maxhavelaarschool@scodelft
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.