Vacature Docent natuuroriëntatie/biologie 2e gr, in Lelystad

Onderwijs

Over Scholengemeenschap De Rietlanden

Naam school
Scholengemeenschap De Rietlanden
Contactpersoon
Dhr. R. van den Dool
Plaats
Lelystad
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Beschrijving

Werken bij SG De Rietlanden betekent werken in een team van enthousiaste professionals die staan voor kwaliteit, zichzelf voortdurend ontwikkelen en goed functioneren in diverse teams. Als medewerker van De Rietlanden ben je kritisch op jezelf, op je collega’s en op de organisatie. Je communiceert op een constructieve manier en levert zo je bijdrage aan de ontwikkeling van de school. Je geeft leerlingen vertrouwen en zorgt ervoor dat ze kansen krijgen om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Als tegenprestatie verwacht je dat leerlingen altijd hun best doen in de door jou en je collega’s geschapen veilige omgeving. Vakinhoudelijk ben je up-to-date en volg je de ontwikkelingen op de voet.

De Rietlanden wil dat je je als nieuwe collega snel thuis voelt en garandeert passende ondersteuning vanuit het team.
Wij vinden een goede ondersteuning belangrijk en daarom verzorgen wij voor nieuwe medewerkers een begeleidingstraject, zodat je al snel goed kunt functioneren binnen de organisatie. Voor beginnende docenten bieden wij een meerjarig begeleidingstraject aan zodat zij tevens ondersteund worden bij het werken aan de eigen ontwikkeling. Nieuwe medewerkers krijgen een laptop van de zaak, maken gebruik van onze ruime ICT-voorzieningen en krijgen scholing en ondersteuning op ICT-gebied aangeboden. 

Werken bij De Rietlanden is werken in een groeiende, lerende organisatie die goed scoort in onafhankelijke keuringen en beoordelingen. Als medewerker vind je het belangrijk om hier jouw bijdrage aan te leveren.
 
 

Vacature

Functietitel
Docent natuuroriëntatie/biologie 2e gr, 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Aantal uren
ca. 20
Omschrijving
Het vak staat centraal
Leerlingen op De Rietlanden vinden de vakken natuuroriëntatie en biologie reuze interessant omdat ze in de les regelmatig de kans krijgen om de theorie in praktijk te brengen in de vorm van spannende en verrassende proefjes al dan niet in de buitenlucht. Wij zoeken dan ook een docent die zorgt dat het vak interessant, uitdagend en boeiend is en blijft. Natuurlijk begeleid je ze naar het examen, maar je zorgt ook dat de weg ernaartoe onvergetelijk is. Bij jou staat de inhoud van je vak centraal en je leerlingen zullen dat weten ook!

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Wie ben jij?
Je hebt een frisse kijk op onderwijs en kunt als geen ander omgaan met onze vmbo- leerlingen. Je bent een echte teamspeler die verantwoordelijkheid durft te nemen. Je wilt samen werken aan het onderwijs van vandaag en morgen. Je gelooft in een positief-constructieve aanpak, werkt doelgericht maar durft ook te experimenteren. Geen leerling is immers hetzelfde.
Natuurlijk heb je een tweedegraads lesbevoegdheid biologie.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
cao vo
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
• een tijdelijke aanstelling met een omvang van ca. 20 lessen biologie/natuuroriëntatie van 50 minuten
• de lessen zitten voornamelijk in het VMBO, ervaring in lesgeven aan examenklassen is nadrukkelijk een pré
• een inschaling conform de cao vo
• een laptop en uitstekende ICT-faciliteiten voor in de les
• een team met enthousiaste collega’s
• een intensief begeleidingsprogramma voor onze nieuwe docenten
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Reageren?
Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde docent die wij zoeken? Solliciteer dan snel, maar vóór 19 december, via de onderstaande sollicitatieknop. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Indra de Boer, teamleider, via telefoonnummer 0320-295959.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.