Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over Ichthusschool

Naam school
Ichthusschool
Contactpersoon
Mevr. Maria Smiers
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Ichthusschool is ‘De school waar je gáát schitteren’. Wij bieden iedere leerling de ondersteuning die hij of zij nodig heeft om zijn of haar kennis, vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Daarmee leggen we een solide basis waarmee zij de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunnen treden.
Het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten doen we niet enkel ten dienste van het individu, maar ook ten behoeve van het omgaan met elkaar; het samen leren en leven. We willen onze leerlingen laten uitgroeien tot verantwoordelijke burgers die volop deelnemen aan de samenleving.

Visie
De Ichthusschool is een kwaliteitsgerichte organisatie. We streven naar bijzonder goed onderwijs met voor iedere leerling de aanpak die werkt. We bieden naast ontwikkeling op cognitief gebied, de leerlingen de mogelijkheid zich op andere gebieden te ontwikkelen en hun talenten te ontdekken. De Ichthusschool is een professionele leergemeenschap. We leren van en met elkaar en maken gebruik van de aanwezige kwaliteiten en talenten.

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
1 januarie 2019
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.8
Omschrijving
Op onze dynamische Ichthusschool zoeken wij per 1 januari een enthousiaste leerkracht voor groep 3.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.