Vacature ervaren medewerker leerlingenadministratie in Zoetermeer

Onderwijs

Over Oranje Nassau College

Naam school
Oranje Nassau College
Contactpersoon
Dhr. A.L. Stougie
Plaats
Zoetermeer
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vmbo, havo, vwo
Website
Beschrijving
Het Oranje Nassau College maakt deel uit van de Unicoz onderwijsgroep.De Unicoz onderwijsgroep is de grootste onderwijsorganisatie in Zoetermeer en omstreken. De Unicoz onderwijsgroep bestaat uit voortgezet en primair onderwijs. In totaal 23 basisscholen, waarvan 11 katholiek, 10 christelijk (waaronder 1 reformatorisch), 1 interconfessioneel en 1 voor speciaal basisonderwijs. Het voorgezet onderwijs bestaat uit het Oranje Nassau College Clauslaan en het Oranje Nassau College Parkdreef. Op het ONC Clauslaan zijn de opleidingen basis, kader, mavo gevestigd. Op het ONC Parkdreef mavo, havo, atheneum en gymnasium. 

Het Oranje Nassau College in een aantal punten:
- integrale kwaliteitszorg 
- duidelijke leefregels
- cultuur en ontspanning
- internationale contacten
- goede begeleiding en opvang van nieuwe docenten
- vestiging Parkdreef:  grensverleggend en ondernemend
- vestiging Clauslaan: actief leren en veel doen

Het Oranje Nassau College maakt deel uit van de stichting Perspectief.
Bijzonderheden
Van de sollicitanten verwachten wij dat zij aan de christelijke identiteit van de school mede vorm willen geven en dat hun gedrag, uiterlijk en kleding daarmee in lijn zijn.

Vacature

Functietitel
ervaren medewerker leerlingenadministratie 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Aantal uren
n.v.t.
Omschrijving
Op het Oranje Nassau College (ONC) in Zoetermeer, vestiging Clauslaan (mavo, beroepsvoorbereidende leerwegen) is in het kader van ziektevervanging per direct een vacature voor een ervaren medewerker leerlingenadministratie. De omvang van de vacature bedraagt 0,8 fte.

Werkzaamheden
Als ervaren medewerker leerlingenadministratie zorg je (samen met een collega) ervoor dat de aanmeldingen van leerlingen en mutaties in het leerlingenbestand op een correcte wijze worden verwerkt binnen het administratiesysteem (Magister); ook verzorg je een optimale gegevenslevering vanuit Magister in samenspraak met de coördinator functioneel beheer. De medewerker leerlingenadministratie zorgt voor het verwerken van administratieve gegevens op formulieren en in diverse overzichten.

De medewerker leerlingenadministratie wordt aangestuurd door de officemanager.
Van de sollicitanten verwachten wij dat zij aantoonbare kennis en ervaring hebben met het werken met Magister leerlingadministratie- en leerlingvolgsysteem (geen andere leerlingvolgsystemen VO), de christelijke identiteit van de school mede vorm willen geven en dat hun gedrag, uiterlijk en kleding daarmee in lijn zijn.

Eisen en competenties
Van de sollicitanten verwachten wij dat hij/zij
- in het bezit is van (minimaal) een diploma op niveau MBO 3 of 4;.
- inzicht heeft in de organisatorische en functionele verhoudingen binnen de school;
- uitstekende ICT-vaardigheden bezit, aantoonbare kennis van en (ruim) voldoende werkervaring met Magister leerlingenadministratiesysteem VO heeft (geen andere leerlingvolgsystemen VO) en tekstverwerken;
- zorgvuldig en accuraat werkt;
- stressbestendig is;
- goed in teamverband kan werken;
- initiatief toont;
- goede communicatieve vaardigheden heeft;
- over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal bechikt;
- kennis heeft van relevante wet- en regelgeving.

De leerling centraal
De leerling staat in onze school centraal. Hij of zij moet zich hier thuis voelen. Het is onze taak hen te motiveren en tot leren uit te dagen. We zijn een school waar iedere leerling zich gekend voelt. Dit komt door de gekozen begeleiding en de aandacht die er voor de leerlingen is.
 
Kennis en vaardigheden
We maken gebruik van moderne technieken. Zo werken alle leerlingen van de leerjaren 1 t/m 4 op een eigen laptop. We vinden het belangrijk dat de leerling niet alleen kennis vergaart, maar ook vaardigheden leert om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de maatschappij van nu en morgen. Daarnaast willen we dat onze leerlingen zich ook qua persoonlijkheid verder kunnen ontwikkelen.
 
Talent ontwikkelen
Onze leerlingen krijgen de ruimte om hun specifieke talenten te ontplooien. Ze krijgen les op een unit, een uitdagende leeromgeving waarin de leerlingen hun eigen plek hebben met een vaste groep docenten.

 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
 Van de sollicitanten verwachten wij dat hij/zij
 • in bezit is van (minimaal) MBO 3 of 4 diploma;
 • inzicht heeft in de organisatorische en functionele verhoudingen binnen de school;
 • uitstekende ICT-vaardigheden bezit;
 • aantoonbare kennis van en (ruim) voldoende werkervaring met Magister leerlingenadministratiesysteem VO heeft (geen andere leerlingvolgsystemen) en tekstverwerken;
 • zorgvuldig en accuraat werkt;
 • stressbestendig is;
 • goed in teamverband kan werken;
 • initiatief toont;
 • Heeft goede communicatieve vaardigheden.
 • over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal bechikt;
 • kennis heeft van relevante wet- en regelgeving. 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 5 (max € 2506, =)
Arbeidsvoorwaarden
Met ieder personeelslid wordt jaarlijks en resultaat en ontwikkelgesprek gevoerd. In dit gesprek wordt ook de beoordeling van het functioneren besproken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na ontvangst van uw sollicitatie krijgt u per mail een ontvangstbevestiging en wordt uw sollicitatie doorgezonden naar de directeur van de vestiging. Aan de hand van de binnengekomen reacties zal een aantal reflectanten worden uitgenodigd voor een gesprek.
Op basis van deze gesprekken zal de functie aan één der sollicitanten worden aangeboden. Na aanvaarding van de benoeming door betrokkene zullen alle reflectanten hiervan in kennis worden gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.