Vacature Groepsleerkracht in Amsterdam

Onderwijs

Over De Visserschool

Naam school
De Visserschool
Contactpersoon
Mevr. Kristianne van Wieringen
Plaats
Amsterdam
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Visserschool is een school waar leerlingen met plezier naartoe gaan, om samen te leren en te werken en het beste uit zichzelf te halen. En een unieke school: wij zijn de eerste basisschool in Amsterdam die tweetalig onderwijs aanbiedt. Bij ons worden vakken voor maximaal 50% van de tijd in het Engels gegeven. Onze leerlingen leren over talen, culturen en landen. Op deze manier bereiden wij hen voor op een succesvolle toekomst in Amsterdam of ver daarbuiten. Welkom!
 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
04-02-2019
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Gezocht: Kei van een onderbouwleerkracht op de Visserschool (0,8 fte)
Als AMOS scholengroep hebben we de ambitie om onze 7.500 leerlingen het best mogelijke onderwijs te bieden dat toegesneden is op de behoefte van elk individueel kind. Met ruim 700 collega's op 28 scholen in de stad Amsterdam werken we elke dag weer aan het handen en voeten geven aan deze ambitie, daarin ondersteund door ons bestuurskantoor. Als scholengroep zijn we gedreven om ons altijd verder te ontwikkelen en zoeken we collega's die dezelfde passie en drive in zich hebben.

Ben jij een energieke vakkundige leerkracht die stevig in zijn of haar schoenen staat, leergierig is en samen kan en wil werken met ambitieuze collega’s in een school die groeit en mee wil gaan met eigentijdse ontwikkelingen?  Ben je per 04 februari 2019 voor 4 dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou…

Je  gaat werken op onze tweetalige basisschool in Amsterdam West die staat aan een wereldplein in Amsterdam. De Visserschool is een groeischool waar leerlingen met plezier naartoe gaan, om samen te leren en te werken en het beste uit zichzelf te halen. Een unieke school: wij zijn de eerste basisschool in Amsterdam die tweetalig onderwijs aanbiedt. Bij ons worden vakken voor maximaal 50% van de tijd in het Engels gegeven. Onze leerlingen leren over talen, culturen en landen. Op deze manier bereiden wij hen voor op een succesvolle toekomst in Amsterdam of ver daarbuiten.
Wij vragen:
  • Een afgeronde PABO opleiding en ervaring in de onderbouw of middenbouw;
  • Bij voorkeur tweetalig (Engels-Nederlands) of bereidheid tot C1/B2 te willen scholen; 
  • Een positieve houding hebben en in staat zijn tot (zelf)reflectie;
  • Communicatief vaardig zijn zowel naar kinderen, ouders als teamleden.
Wij bieden:
  • Een tijdelijke benoeming met wellicht een mogelijke verlenging;
  • Ondersteuning in de vorm van na- en bijscholing en werkbegeleiding;
  • Professionele ondersteuning door o.a. Engelstalige coördinator of onze Intern Begeleider;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs (zie ook www.poraad.nl voor de digitale CAO tek(st) – LB mogelijkheden in overleg.
Meer informatie en contact:
De Visserschool (http://www.devisserschool.nl)
Contactpersoon Kristianne van Wieringen - Kristianne.vanWieringen@amosonderwijs.nl
of Michiel Bootz - Michiel.Bootz@amosonderwijs.nl 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.