Vacature Leraar (18.060) in Stevensbeek

Onderwijs

Over De Korenaer Stevensbeek

Naam school
De Korenaer Stevensbeek
Contactpersoon
Mevr. Heddy Thijssen
Plaats
Stevensbeek
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet Speciaal Onderwijs
Beschrijving
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 19 scholen zijn verdeeld over 50 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt,
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden 
passend onderwijs in Nederland.   
 
De ruim 700 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Korenaer Stevensbeek (vso)
De Korenaer biedt een passend antwoord op de onderwijsbehoeften van ruim negentig leerlingen van twaalf tot twintig jaar. Met een enthousiast team bieden wij voortgezet speciaal onderwijs (vso) op maat. Wij (h)erkennen iedere leerling. Onze leeromgeving is veilig, gestructureerd, uitdagend, inspirerend en deels digitaal. Wij bieden verschillende uitstroomprofielen naar vervolgonderwijs of werk.

Natuurlijk houden wij rekening met beperkingen, maar wij richten ons vooral op mogelijkheden. Wij werken samen met leerlingen, ouders, jeugdhulp, bedrijfsleven, samenwerkingsverband Nijmegen en regulier onderwijs, zoals onze buurschool Metameer.

Vacature

Functietitel
Leraar (18.060) 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
Zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
Fulltime leraar, tijdelijk voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Problematiek leerlingen:
Jongeren tussen de 12 en 20 jaar met specifieke behoefte en ondersteuningsvragen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Bevoegdheid:
Als leraar heb jij een Pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.

Kwaliteiten:
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Sta jij open voor vernieuwing en ICT-toepassingen in het onderwijs? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel.

Taken:
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega’s. Ook draag je bij aan schoolbeleid en uitvoering van onze koers.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de heer Frans Brands, locatiedirecteur, 06-29384698.
Reacties vóór 28 oktober naar frans.brands@aloysiusstichting.nl én naar sectorbureauzuid@aloysiusstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer: 18.060.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.