Vacature Technisch Onderwijs Assistent in Nieuw-Vennep

Onderwijs

Over Herbert Vissers College

Naam school
Herbert Vissers College
Contactpersoon
Mevr. Klabbers
Plaats
Nieuw-Vennep
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Beschrijving
Het Herbert Vissers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo bk, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Het is een school met een christelijke grondslag, waar iedereen welkom is. Onderwijs volgen bij ons betekent respect hebben voor elkaars mening en onderlinge verschillen. Speerpunten in ons beleid zijn aandacht voor het talent dat in ieder kind zit en zorg voor elkaar. Momenteel hebben wij ruim 1730 leerlingen en ruim 200 medewerkers, die gehuisvest zijn in drie gebouwen. Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een school met hart voor de leerling en oog voor veiligheid en duidelijkheid. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Opleiden en Ontwikkelen heeft een prominente plaats in het personeelsbeleid van IRIS. Het HVC is een gecertificeerde opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe docenten opleiden en veel stagiaires begeleiden. De school is gevestigd in Nieuw-Vennep, centraal in het groeigebied Haarlemmermeer en is uitstekend bereikbaar.

Vacature

Functietitel
Technisch Onderwijs Assistent 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4822
Aantal uren
20
Omschrijving
Het HVC is op zoek naar een TOA scheikunde voor 20 uur. Het betreft een tijdelijk dienstverband van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het voorbereiden van de practica en het op orde houden van het kabinet, het assisteren van de leraar tijdens het uitvoeren van practica in de klas en het begeleiden van leerlingen bij praktische werkzaamheden. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
U heeft affiniteit met het werken met leerlingen van 12 tot 18 jaar en een opleiding afgerond op minimaal MBO-niveau. Ervaring als TOA is wenselijk. U beschikt over praktijkkennis van het vak scheikunde en bij voorkeur ook van de vakken biologie, natuurkunde, ANW en NLT.
Daarnaast bent u in het bezit van een BHV-certificaat of bent u bereid dit te halen. 

Belangrijke competenties voor deze functie zijn flexibiliteit, inventiviteit, inlevingsvermogen en technisch inzicht. 

De uren worden afgestemd met de andere TOA’s. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal. De functie is ingeschaald in schaal 6 van de CAO VO.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.