Vacature Leerkracht bovenbouw protestants-christelijke basisschool in Capelle aan den...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Leerkracht bovenbouw protestants-christelijke basisschool 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

De school biedt een warm nest, waarin kinderen en hun welbevinden centraal staan. Samen werken en zorgen voor elkaar zijn uitganspunten om een ieder in een respectvolle omgeving zijn/haar talenten te laten ontplooien. Om zo uit te groeien tot een zelfstandig en zelfbewust mens!

We zijn op zoek naar een meester of juf die graag in dit warme nest een leuke groep 7 wil lesgeven en de leerlingen in dit schooljaar naar groep 8 wil begeleiden.

Het is een fulltime functie op een school in de omgeving van Nieuwenkerk a/d IJssel.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma 
  • Je bent bekend met unit onderwijs
  • Je hebt relevante ervaring in het basisonderwijs opgedaan
  • Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep
  • Je hebt affiniteit met leerlingen in de bovenbouw

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.