Vacature Docent Frans, 2e gr voor 0,8-0,9 fte 181009-306 in Waalwijk

Onderwijs

Over OMO SG De Langstraat - Walewyc-mavo

Naam school
OMO SG De Langstraat - Walewyc-mavo
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Waalwijk
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Beschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

De Walewyc is een kleine vmbo school met de theoretische- en gemengde leerweg. De Walewyc-mavo ligt in het centrum van Waalwijk en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Veel leerlingen komen ook uit de regio Waalwijk.
Kernwoorden zijn kleinschalig, korte lijnen, zorg voor de leerling, veilig, structuur.
Bijzonderheden
De Walewyc maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Vacature

Functietitel
Docent Frans, 2e gr voor 0,8-0,9 fte 181009-306 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
FTE
0,8
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.400 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Met ingang van 7 januari 2019 zoekt de Walewyc-mavo in Waalwijk

een docent Frans, 2de graad schaal LB

Het betreft een vervanging voor zwangerschapsverlof met daarna waarschijnlijk een kleinere vacature. De lesuren Frans worden gegeven in de klassen 1, 2 en 3 vmbo-gt.

De Walewyc-mavo biedt aan ruim 600 leerlingen lessen aan op mavo-niveau. Daarnaast heeft de Walewyc-mavo sinds augustus 2017 ook Olympiaklassen: driejarige havo-kansklassen voor leerlingen met mavo/havo-advies.

De Walewyc-mavo heeft een hecht team, betrokken bij de leerling en bij elkaar. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die hart heeft voor onze mavo-leerlingen en die beschikt over vaardigheden om talenten bij leerlingen te ontdekken en kansen te bieden om deze talenten te ontwikkelen.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of de Walewyc-mavo kunt u contact opnemen met de heer René Bregonje, adj. directeur, tel nr. 06-23360921. Of via de website www.walewyc.nl.

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl via de knop “solliciteren”.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.