Vacature Parttime juf of meester gezocht voor een openbare Daltonschool groep 7 in Ca...

Onderwijs

Over DIT IS WIJS Rotterdam

Naam school
DIT IS WIJS Rotterdam
Contactpersoon
Mevr. Laura Moraal
Plaats
Capelle aan den IJssel
Type onderwijs
Regulier, Speciaal
Sector
Speciaal (Basis) Onderwijs
Beschrijving
DIT IS WIJS verzorgt vervanging vanaf één dag in het onderwijs. Dit betekent dat wij werken met een invalpool, maar ook opdrachten verzorgen voor de langere termijn. Wij hebben hierdoor een gevarieerd aanbod van uiteenlopende opdrachten binnen het onderwijs en dat biedt veel kansen! Niet alleen ervaren docenten, maar ook starters kunnen zich binnen onze organisatie profileren en ontwikkelen tot een breder inzetbare groepsleerkracht. Ontwikkeling is een belangrijke pijler binnen DIT IS WIJS en daar investeren wij dan ook graag in. Naast interne coaching worden er ook met regelmaat intervisie bijeenkomsten georganiseerd, zodat je kunt blijven doorgroeien. Samen zijn wij WIJS!

 

Vacature

Functietitel
Parttime juf of meester gezocht voor een openbare Daltonschool groep 7 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Omschrijving

Voor een openbare Dalton school zijn we op zoek naar een enthousiaste meester of juf voor een groep 7.

Het is een school waar leerlingen in de gelegenheid worden gesteld zich aan de hand van de opvoedkundige en onderwijskundige uitgangspunten te ontwikkelen tot volwaardige en weerbare mensen in de multiculturele samenleving. Respect voor ieders mening, geloofsovertuiging en achtergrond vormt hiervan de basis.

Heb je affiniteit met het dalton onderwijs en ervaring in de bovenbouw, dan zijn deze leuke groep leerlingen op zoek naar jou!

Solliciteer direct!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een pabo-diploma
  • Je bent een echte teamplayer en communicatief sterk;
  • Je hebt affiniteit met het Daltononderwijs;
  • Je bent flexibel en ambitieus;

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Binnen DIT IS WIJS vinden wij de professionele ontwikkeling van leerkrachten zeer belangrijk. Om deze ontwikkeling van leerkrachten te stimuleren bieden wij gratis trainingen en workshops aan en krijg je persoonlijke begeleiding van een coach. DIT IS WIJS biedt jou de unieke kans om binnen te kijken op verschillende scholen. Je wordt ingeschaald op basis van je ervaring binnen en buiten het onderwijs. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en biedt DIT IS WIJS een voordeelservice voor aantrekkelijke kortingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Na een eerste screening op basis van je cv, krijg je bericht of je wordt uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.