Vacature Docent Nederlands vmbo; havo/vwo in Schagen

Onderwijs

Over Regius College Schagen

Naam school
Regius College Schagen
Contactpersoon
Mevr. Carianne Epskamp
Plaats
Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands vmbo; havo/vwo 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
29-10-2018
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6 -1,0 fte
Omschrijving
Voor de locatie Oranjelaan (vmbo-TL) zijn wij op zoek naar een docent Nederlands.
Het gaat hierbij  om een aanstelling in verband met het zwangerschapsverlof. Het betreft de periode van 29 oktober tot en met 15 februari 2019*.
*Vanaf 15 februari 2019  ontstaat er opnieuw een vacature Nederlands wegens zwangerschapsverlof op de afdeling Havo/Vwo.

vmbo-TL
Op de Oranjelaan krijgen leerlingen naast de reguliere 'kern'-lesuren de keuze of ze daarnaast een meer uitdagend programma willen volgen of dat ze juist nog ondersteuning voor het vak willen (‘Maatwerkuren’).
Door het aanbieden van keuzes sluiten we zo goed mogelijk aan bij wat een leerling aan uitdaging en ondersteuning kan gebruiken. In alle leerjaren kiezen de leerlingen steeds voor een periode van zes weken de invulling voor de maatwerkuren.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Functie-eisen
We zoeken in eerste instantie een docent met een 2e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands (bijna afgestudeerde kandidaten of studerend voor een 1e graads bevoegdheid worden ook uitgenodigd om te solliciteren).
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling van  minimaal 0,6 fte tot maximaal 1,0 fte. In de motivatiebrief graag aangeven welke betrekkingsomvang de voorkeur heeft. Inschaling is in schaal LB.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de heer J. Klei, sectordirecteur vmbo-pro, uitsluitend per mail: vacatures@regiuscollege.nl..

Is dit een functie voor jou? Laat het ons weten door je motivatie en CV te versturen via de  button “solliciteren”.
Wij streven er naar de gesprekken, zo spoedig mogelijk na ontvangst van je brief, te laten plaatsvinden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.