Vacature ICT medewerker in Schagen

Onderwijs

Over Regius College Schagen

Naam school
Regius College Schagen
Contactpersoon
Mevr. Carianne Epskamp
Plaats
Schagen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo
Beschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Vacature

Functietitel
ICT medewerker 
Plaatsingsdatum
9-10-2018
Met ingang van
01-01-2019
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0 fte
Aantal uren
32-40 klokuren
Omschrijving
Vind je het leuk om ICT-vraagstukken en problemen op te lossen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Binnen de organisatie hebben wij, met ingang van 1 januari 2019, een vacature voor een medewerker ICT ondersteuning.
Als ICT medewerker ga je ondersteuning bieden aan het roostercentrum op het gebied van o.a.:
  • vak clustering bij de afdelingen waarin de leerling vakkenpakket kiest,
  • ICT-vraagstukken t.a.v. koppeling tussen roosterprogramma en leerlingenadministratiepakket (beide richtingen)
  • onderhoud van ondersteunende programma’s t.b.v. het roosteren
  • een efficiënt roosterproces.
Daarnaast sta je open om mee te werken aan diverse roosteractiviteiten
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Voor deze functie beschik je minimaal over een relevant MBO+ werk- en denkniveau en heb je kennis van en ervaring met het werken met:
  • de database microsoft SQL-server, Access en Excel waarin je queries ontwerpt, rapporten maakt en m.b.v. programmeren in visual basic de huidige tools onderhoudt.
  • het ontwikkelen en onderhouden van koppelingen tussen de verschillende programma’s.
  • Daarnaast ben je communicatief vaardig, flexibel in werktijden,  kwaliteitsgericht, oplossingsgericht, collegiaal, organisatiesensitief, stressbestendig en sta je open voor vernieuwingen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een aanstelling van minimaal 0,8 fte (32 klokuren) tot 1,0 fte (40 klokuren) op 5 werkdagen. Het is in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht, na een positieve beoordeling, op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De datum van indiensttreding is bij voorkeur 1 januari 2019 of indien mogelijk eerder. Inschaling is afhankelijk van ervaring in een soortgelijke functie conform CAO VO en Fuwa.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Frank Broersen, adjunct-sectordirecteur havo/vwo, of Jelle Klei, sectordirecteur vmbo/pro, uitsluitend per mail: vacatures@regiuscollege.nl.

Ben jij onze nieuwe medewerker? Heb je ervaring in een dergelijke functie? Laat het ons weten door je motivatie en CV te versturen via de button “solliciteren”.
Je kunt reageren tot en met 28 oktober 2018. Wij streven er naar de gesprekken te laten plaatsvinden in week van 29 oktober.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.