Vacature Adjunct-directeur in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Over obs West

Naam school
obs West
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Plaats
Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
Obs West maakt deel uit van de Stichting BLICK op onderwijs (Boeiend Leren in Capelle en Krimpen aan den IJssel). Stichting BLICK op onderwijs beheert 8 reguliere openbare basisscholen, 1 openbare school voor speciaal basisonderwijs en 1 openbare school voor voortgezet onderwijs voor Praktijkonderwijs, VMBO, mavo, havo en VWO. Op deze manier biedt BLICK op onderwijs een doorgaande leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.

Openbare basisschool WEST is een grote school met ruim 600 leerlingen. De leerlingen krijgen onderwijs in twee gebouwen die op loopafstand (200 meter) van elkaar gesitueerd zijn. Een bevlogen team met veel ervaring en specialisten biedt uitdagend en modern onderwijs. De school heeft aandacht voor een brede ontwikkeling van kinderen. Naast aandacht voor de basisvakken wordt gewerkt aan talentontwikkeling via wetenschap- en techniekonder-wijs, ICT kennis- en vaardigheden, sociale en sportieve ontwikkeling.

Vacature

Functietitel
Adjunct-directeur 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Fulltime
FTE
1
Omschrijving
Wat ga je doen
Als adjunct-directeur werk je nauw samen met de directeur en de twee intern begeleiders. Je bent het directe aanspreekpunt voor de teams in beide gebouwen op het gebied van de dagelijkse organisatie en de onderwijsinhoudelijke ontwikkelingen. De taakverdeling binnen het managementteam is onderwerp van overleg na een aanstelling op onze school.
 
Dit bieden wij
Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar. Ervaren adjunct-directeuren met een vaste aanstelling elders worden uitgenodigd om te solliciteren. Met kandidaten uit deze categorie kan de afspraak worden gemaakt om het vaste dienstverband over te nemen.
De functie wordt gehonoreerd als directeur AC, conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
 
Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.

Wie ben jij
Je bent een gedreven, enthousiaste collega die mede invulling en sturing kan geven aan pedagogische en didactische ontwikkelingen binnen de school. Op obs West ligt het eigenaarschap laag in de organisatie en wordt bij voorkeur gewerkt vanuit verbinding. Je bent in staat onze leerlingen de structuur en aandacht te bieden die zij nodig hebben. Je denkt oplossingsgericht en kan goed samenwerken.
 
Verder nog in het kort:
  • Bij voorkeur ben je geregistreerd schoolleider of ben je bereid dit te halen;
  • Je hebt al ervaring in het leiding geven aan teams.
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaand profiel herkenbaar voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer voor 18 oktober 2018 via de “solliciteren” button.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 31 oktober 2018. De benoeming vindt zo spoedig mogelijk plaats afhankelijk van de beschikbaarheid van de geselecteerde kandidaat.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dhr. Jan Noordam, directeur obs West, via e-mailadres j.noordam@blickoponderwijs.nl of via telefoonnummer 010-2022044.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.