Vacature Lerarenopleider Algemene Economie voor Topopleiding in Nijmegen

Onderwijs

Over Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN

Naam school
Hogeschool Arnhem Nijmegen HAN
Contactpersoon
Zie omschrijving
Plaats
Nijmegen
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Hoger beroepsonderwijs
Beschrijving
 De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) kent een breed scala aan loopbaanmogelijkheden voor haar docenten, trainers, onderzoekers, adviseurs, managers en ondersteunende medewerkers. Verdeeld over 2 aantrekkelijke woonsteden geeft de HAN u volop de ruimte om uw ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving.
 
Vele onderwijsvormen
De HAN richt zich op studenten, bedrijven en instellingen in het midden en oosten van Nederland en de aanliggende grensstreek in Duitsland. Voor hen verzorgen wij verschillende vormen van hoger beroepsonderwijs: van de vierjarige voltijdopleidingen tot kortdurende workshops voor hooggekwalificeerde beroepsbeoefenaars en vele vormen daartussenin.
 
Onderwijs op maat
Het hoger onderwijs is sterk in beweging. Bij belangrijke ontwikkelingen lopen wij graag voorop. Denk aan de overgang naar vraaggestuurd onderwijs, de invoering van de bachelor-masterstructuur en de nieuwe mogelijkheden van e-learning. Wij bieden op een ondernemende manier onderwijs op maat, ook als dat onderwijs op afstand is.
 
Onderzoek
De HAN ziet de onderzoeksfunctie als een van haar kernactiviteiten. Onderzoeksvragen en -projecten komen altijd uit de beroepspraktijk; de kennis die het onderzoek oplevert, koppelen we weer terug naar de beroepspraktijk. De synergie tussen onderwijs en onderzoek is een belangrijk aandachtspunt. Lees meer over onderzoek en advies bij de HAN.

Vacature

Functietitel
Lerarenopleider Algemene Economie voor Topopleiding 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
01/01/2019
Referentienummer
230835
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen zoekt ten behoeve van het Instituut Leraar en School (ILS) voor de campus in Nijmegen per 1 januari 2019 een

Lerarenopleider Algemene Economie voor Topopleiding 0,8-1,0 fte

“In vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren”

Wat zijn uw werkzaamheden?
U verzorgt en ontwikkelt op inspirerende wijze onderwijs voor voltijd- en deeltijdstudenten van de tweedegraads lerarenopleiding Economie, met name de algemeen economische vakken, waaronder ‘Europese integratie’, ‘Globalisering’ en ‘Statistiek’. Daarnaast vormt het begeleiden en beoordelen van praktijkonderzoek van studenten en het verzorgen van vakdidactische bijeenkomsten onderdeel van uw werkzaamheden. U werkt daarbij samen met collega’s van het opleidingsinstituut en het scholenveld. 
U gaat werken in een team dat toewerkt naar zelfverantwoordelijkheid.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wat zijn uw kwaliteiten?
U hebt een relevante afgeronde Masteropleiding. U bent in het bezit van een eerstegraads lesbevoegdheid en hebt ruime recente onderwijservaring in het hbo, havo/vwo en/of het vmbo/mbo. Naast de reguliere samenwerkingsvaardigheden zoeken we naar professionals die vanuit het teambelang denken en doen. U bent reflectief en gebruikt dit om tot leren te komen in ons team en daarbuiten. Ook kunt u een waarderend perspectief hanteren, neemt u verantwoordelijkheid en initiatief en ziet u het belang van (samenwerking met) het werkveld. Uw brede inzetbaarheid in zowel onze voltijd- als deeltijdopleiding is van belang. Omdat de lerarenopleiding in een proces van curriculumontwikkeling zit, is kennis van en ervaring met het doorontwikkelen van onderwijs een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 11
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij u?
Een zelfstandige en afwisselende functie in een informele werkomgeving. U werkt in een instituut dat georganiseerd is op basis van ‘verantwoordelijkheid laag in de organisatie’ en waar een goede verbinding tussen externe gerichtheid en interne processen van groot belang is. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor het schooljaar 2018-2019, tot 1 september 2019, waarna verlenging mogelijk is. U wordt aangesteld in de functie van Docent niveau 1. Afhankelijk van uw ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.777,65 (cao-hbo schaal 11) bij een fulltime aanstelling. Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de HAN goede voorzieningen op het vlak van pensioen, ziektekosten, professionaliseringfaciliteiten, mobiliteit en ouderschapsverlof. Gedetacheerd worden vanuit uw huidige werkgever behoort ook tot de mogelijkheden.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wilt u meer informatie?
Meer over de HAN leest u op www.han.nl. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met de heer C. Oosterbroek, Docent, M (06) 46 730 751. 

Hebt u belangstelling?
Herkent u zich in bovenstaand profiel en voldoet u aan de eisen? Ga dan naar www.han.nl/vacatures of klik direct op de 'Solliciteer'button om uiterlijk voor maandag 22 oktober 2018 online te solliciteren. U kunt uw motivatiebrief richten aan de heer Oosterbroek. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op andere wijze worden verstuurd, worden helaas niet in behandeling genomen.

Wilt u meer informatie over de sollicitatieprocedure voor deze vacature, dan kunt u contact opnemen met mevrouw S. Willemsen, Medewerker Resourcedesk, M (06) 55 24 07 04. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdagochtend 26 oktober 2018. 

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de dienstbetrekking.

Waar gaat u werken?
Het Instituut voor Leraar en School (ILS), onderdeel van de Faculteit Educatie, verzorgt de tweedegraads lerarenopleidingen van de HAN. Studenten worden er voorbereid op het werken in het voortgezet onderwijs en in het middelbaar beroepsonderwijs. Ook verzorgt het instituut professionaliseringsactiviteiten voor én samen met het werkveld. Ruim 140 enthousiaste medewerkers werken aan de diverse ambities van het ILS, waar vakinhoudelijke expertise, pedagogisch-didactische competenties, leren met ict, werkplekleren en de verbinding tussen onderwijs en onderzoek kernbegrippen zijn. Dit alles in een nieuw duurzaam onderwijsgebouw.

Het instituut is als organisatie volop in ontwikkeling. We streven ernaar enerzijds met actuele, studeerbare lerarenopleidingen studenten voor te bereiden op het docentschap en een leven lang leren, anderzijds werk van betekenis voor onze collega’s in het werkveld te realiseren. Hiertoe organiseren we ons in (zelf verantwoordelijke) teams en stimuleren we professioneel gedrag in de brede zin.


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.