Vacature Pedagogisch conciërge 401001 in Alphen aan den Rijn

Onderwijs

Over SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)

Naam school
SCOPE scholengroep (Voortgezet Onderwijs)
Contactpersoon
Mw E. Terwijn
Plaats
Alphen aan den Rijn
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken.De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 800 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 6.250 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor leerlingen bezig.

Vacature

Functietitel
Pedagogisch conciërge 401001 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 fte
Omschrijving
Op de vestiging Groene Hart Leerpark ontstaat per direct een vacature voor de functie van

                                                                      pedagogisch conciërge (1,0 fte)

Op deze vmbo-school ben je, samen met je collega-conciërges en het office team, eerste aanspreekpunt voor alle praktische vragen van collega’s en leerlingen. Mede dankzij jouw inbreng loopt alles in en om het schoolgebouw op rolletjes. Het Leerpark is onderdeel van SCOPE scholengroep, de grootste onderwijsorganisatie in Alphen e.o.

Wat ga je doen?
Op het Leerpark vormt het facilitaire team (samen met de office) de spil van de organisatie. Jouw team bestaat uit een hoofdconciërge, twee pedagogisch conciërges en een ondersteuner. Jullie bieden allround service aan iedereen op school en houden de gebouwen en het terrein in optimale staat. Dat houdt in dat je nauw samenwerkt met alle collega’s op school, onderwijsondersteuners en docenten.

Je werkzaamheden zijn erg divers. Je moet dus snel kunnen schakelen en goed overzicht houden en prioriteiten stellen. Je bent oplossingsgericht en hebt oog voor de kwaliteit van je eigen werk en dat van anderen. Pedagogisch ben je in staat om leerlingen en docenten te ondersteunen.

Je houdt toezicht in en om de school, zodat leerlingen en collega’s zich veilig voelen. Je kunt het gebouw openen en sluiten en bereidt vergaderingen en andere bijeenkomsten voor. Je verhelpt technische storingen en onderhoudt machines, gebouwen en pleinen. Het is deels jouw verantwoordelijkheid dat alles op het gebied van BHV en EHBO goed georganiseerd is. Allerhande apparatuur, applicaties, machines en gereedschappen vallen (mede) onder jouw beheer. Jij zorgt ervoor dat alles wat hiermee gebeurt, soepel en veilig verloopt.

Naast deze taken ben je bereid om bijna alles aan te pakken wat zich aandient, en als jij er niet verantwoordelijk voor bent, weet je wie dat wel is. Iedereen kent jou en jij kent (bijna) iedereen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wie zoeken we?
* Je hebt werkervaring in een soortgelijke rol.
* Je hebt een afgeronde opleiding op niveau mbo-2 in een technische of pedagogische richting.
* Je bent proactief, energiek en sociaal vaardig.
* Je hebt bij voorkeur een BHV- of een EHBO-diploma
* Je kunt goed omgaan met licht- en geluidsapparatuur (Apple).
* Je bent zelfstandig én een goede samenwerker, flexibel én betrouwbaar.
* Je bent secuur en stressbestendig.
* Je vindt het leuk om met pubers te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Een verantwoordelijke functie van 1,0 fte in schaal 4 van de CAO Onderwijs met een looptijd van een jaar. Je gaat werken in een organisatie waar je volop in de gelegenheid bent om je handen uit je mouwen te steken en jezelf te ontwikkelen. Wanneer de samenwerking goed verloopt, is een vast dienstverband mogelijk. Op het Leerpark maak je deel uit van een sociaal en betrokken team, met een spontane en gezellige sfeer.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie en sollicitatie
Je sollicitatiebrief met cv kun je tot en met 28 oktober 2018 per e-mail sturen ter attentie van mevrouw Terwijn, locatieleider Groene Hart Leerpark, via werkenbijvo@scopescholen.nl o.v.v. vacaturenummer 401001 pedagogisch conciërge.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je met mevrouw Terwijn contact opnemen via ete@scopescholen.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.