Vacature Leerkracht groep 4 en groep 5 in De Zilk

Onderwijs

Over De Egelantier

Naam school
De Egelantier
Contactpersoon
Mevr. Geers
Plaats
De Zilk
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
De Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek, gevestigd in Voorhout, is het schoolbestuur van drieëntwintig basisscholen in de Duin- en Bollenstreek. De Sophia Stichting is opgericht op 27 november 1997 en is ontstaan door een fusie van in totaal negen besturen van katholieke basisscholen, gelegen in de woonkernen Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, De Zilk, Teylingen, Lisse en Hillegom en is hiermee werkgever van 535 personeelsleden, die samen direct of indirect onderwijs verzorgen voor circa 6000 leerlingen.

Na uitgebreid onderzoek en een zorgvuldige afweging hebben de Sophia Stichting voor Katholiek Basisonderwijs in de Duin- en Bollenstreek en de Stichting voor Protestants-Christelijk Primair Onderwijs (PCPO) Duin- en Bollenstreek besloten om per 1 januari 2018 te fuseren. Dit betreft een bestuurlijke fusie: 2 stichtingen worden onder 1 stichting ondergebracht.

De Stichting PCPO in de Duin- en Bollenstreek is een organisatie met zeven basisscholen. PCPO verzorgt met ongeveer 150 personeelsleden primair onderwijs aan circa 1630 leerlingen op de locaties in Hillegom, Lisse, Noordwijk, Sassenheim, Voorhout. Iedere school van PCPO heeft zijn eigen karakter, sfeer en kernkwaliteiten. De scholen vormen een veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen zich optimaal en veelzijdig kunnen ontwikkelen.

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 4 en groep 5 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
4 december 2018
Referentienummer
Egelantier groep 4 en 5
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3625
Omschrijving
Brede school De Egelantier is een kleinschalige school, gelegen in het dorp De Zilk. De Egelantier is de enige basisschool in het dorp en vormt samen met Kinderopvang De Palmboom een brede school. We hebben een enthousiast en deskundig team dat, samen met onze leerlingen, ervoor wil zorgen dat elke leerling ten volle zijn/haar talenten kan ontwikkelen. Daarvoor bieden wij onderwijs op maat, in een veilige leeromgeving.
De Egelantier telt 7 groepen en ongeveer 16 personeelsleden. We zijn sinds 2014 gevestigd in een prachtig nieuw gebouw dat ons faciliteert om kwalitatief goed en eigentijds onderwijs te geven. Professionaliteit en ouders als partner staan bij ons hoog in het vaandel.

In verband met de vervanging van zwangerschaps -en bevallingsverlof zijn we op zoek naar een:
enthousiaste leerkracht voor groep 4/5 voor de dinsdag en woensdag (wtf 0.3625)

De vervanging gaat in op dinsdag 4 december 2018 en duurt t/m woensdag 17 april 2019.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wij vinden het van belang dat je:
- in het bezit bent van een diploma HBO PABO
- enthousiast en inspirerend lesgeeft
- op een positieve manier structuur, rust en regelmaat in een groep kunt brengen
- daadkrachtig bent
- een open en actieve leerhouding hebt
- een goed inzicht hebt in de leerlijnen van de betreffende bouw
- uitgaat van de onderwijsbehoeften van het kind
- affiniteit of ervaring hebt met het werken met Snappet
- open staat voor vernieuwing, ontwikkeling en bijbehorende scholing
- goede communicatieve vaardigheden bezit
- een helicopterview hebt
- jezelf herkent in onze kernwaarden: vertrouwen, respect, saamhorigheid, rechtvaardigheid, zorgzaamheid, vergeving en verwondering

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
L10
Arbeidsvoorwaarden
Inschaling is conform cao primair onderwijs / L10.

Het contract is voor bepaalde tijd voor de duur van dit schooljaar 2018-2019. Na deze vervanging kunnen wij jou werkzaamheden aanbieden in de vervangingspool, of de bovengenoemde werkzaamheden direct combineren met het werken vanuit de vervangingspool.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Carla van Meurs, directeur van De Egelantier, op 0252-520787. Kijk voor meer informatie over de school en het team op www.bredeschoolegelantier.nl. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je interesse? Stuur dan een korte motivatiebrief met recent cv naar hr@sophiascholen.nl. De vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.