Vacature conrector in Dordrecht

Onderwijs

Over Johan de Witt-gymnasium Dordrecht

Naam school
Johan de Witt-gymnasium Dordrecht
Contactpersoon
ROOZZ Mobiliteitsbureau
Plaats
Dordrecht
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
vwo, gymnasium, technasium
Beschrijving
Johan de Witt-gymnasium Dordrecht

Het Mobiliteitsbureau ROOZZ plaatst vacatures voor deze school. 
Voor meer informatie ga naar www.roozz.nl / www.jdw.nl

Vacature

Functietitel
conrector 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,80 - 1,00
Aantal uren
32 - 40
Omschrijving
conrector
School:Johan de Witt-gymnasium Dordrecht
Contactpersoon:Mevr. M. van der Schalie, stafmedewerker P&O
Telefoonnummer:078-6482633
Sector:VO (Voortgezet Onderwijs)
Uren:32 tot 40 / Fte:0,80 - 1,00
Roosterdagen:
Onderwijsvorm:gymnasium
Afdeling:niet van toepassing
Dienstverband:tijdelijk met uitzicht op vast
Bevoegdheid:van toepassing
Aanvangsdatum:in overleg
Voor meer informatie en om te solliciteren ga naar: https://www.roozz.nl/vacatures/conrector-johan-de-witt-gymnasium-dordrecht-2

Het Johan de Witt-gymnasium in Dordrecht is het oudste categorale gymnasium van Nederland (anno 1253) en is gevestigd in een monumentaal pand aan het Oranjepark, op loopafstand van het centraal station. De school heeft ruim 800 leerlingen en 80 medewerkers. De schoolleiding bestaat uit vier personen.
De school daagt de leerlingen uit om zich breed te ontwikkelen en biedt daarom, naast een uitgebreid onderwijsprogramma, de mogelijkheid om deel te nemen aan culturele, maatschappelijke en wetenschappelijke activiteiten.

Dordrecht is een centraal gelegen stad met bijna 120.000 inwoners in de regio Drechtsteden met zo’n 270.000 inwoners, met veel voorzieningen in een aantrekkelijke omgeving waarin het plezierig wonen en werken is. Door het vertrek van één van de conrectoren is er een vacature ontstaan binnen de schoolleiding. 

Het bestuur van de Stichting Johan de Witt-gymnasium roept daarom kandidaten op voor de functie van:
Conrector (m/v), 0,80 - 1,00 fte

Wie zoeken wij?
De te benoemen CONRECTOR zal zorg moeten dragen voor het realiseren van een adequaat en optimaal onderwijsproces en de innovatie daarvan, waarbij een goede en op de toekomst gerichte ondersteuning van leerlingen het uitgangspunt is. Daarbij zal hij/zij operationeel leiding geven aan leerjaren 1 en 2. Voorts zal de conrector, op basis van collegiale samenwerking, vooral een bijdrage moeten leveren aan de versterking en profilering van het gymnasiumonderwijs en aan de visieontwikkeling ten aanzien van de inzet van digitale leermiddelen in het onderwijs. Verder draagt de nieuwe conrector de verantwoordelijkheid voor het leggen en onderhouden van contacten met het basisonderwijs en voor de organisatie en uitvoering van de werving van nieuwe leerlingen.
De nieuwe conrector zal mede verantwoordelijk zijn voor het handhaven en uitbouwen van het hoge niveau van de leerlingbegeleiding. Tevens zal hij/zij de verantwoordelijkheid hebben over een aantal nog nader te verdelen
portefeuilles.
De conrector die wij zoeken is een manager, die onderwijskundig leiderschap vertoont en die dat vorm geeft door oplossings- en resultaatgericht te werken. Onze voorkeur gaat uit naar een man/vrouw die affiniteit en ervaring heeft met betrekking tot het aansturen van onderwijsprocessen en die binnen het team in staat is coachend leiding te geven aan professionals, waarbij innovatie,
dynamiek, kwaliteit en voortgang centraal staan. Een profielschets treft u aan op de website van de school www.jdw.nl. Het betreft een directiefunctie in schaal 13 CAO-VO.

Procedure:
De benoemingsadviescommissie bestaat uit een vertegenwoordiging van het bestuur, de schoolleiding en het personeel. We streven naar afronding van de procedure begin december 2018. Invulling van de functie wordt zo spoedig mogelijk daarna beoogd. Een assessment kan tot de mogelijkheden behoren.
U kunt uw schriftelijke sollicitatiebrief voorzien van cv tot en met 28 oktober richten aan de heer B. Blase (bestuursvoorzitter) en versturen naar mevrouw M. van der Schalie (medewerker personeelszaken) via https://www.roozz.nl/vacatures/conrector-johan-de-witt-gymnasium-dordrecht-2


 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
1e graads of 2e graads
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.