Vacature Groepsleerkracht gr. 8 wtf 0,4 in EINDHOVEN

Onderwijs

Over SALTO

Naam school
SALTO
Contactpersoon
Mevr. Lonneke Janssen
Plaats
EINDHOVEN
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Beschrijving
SALTO is een lerende organisatie die mensen graag wil inspireren tot persoonlijke ontwikkeling door middel van intensieve samenwerking met anderen. Dat geldt voor de leerlingen, maar ook voor de professionals in de organisatie. We bieden alle kinderen, ongeacht achtergrond of geloofsovertuiging, de mogelijkheid zich te ontplooien om daarmee voorbereid te zijn op de 21ste eeuw. Daarvoor is goed onderwijs met adequate hulpmiddelen, actuele lesmethoden en goed toegeruste professionals, de leerkrachten, een voorwaarde.

Leren is leuk, zowel voor de kinderen als voor volwassenen en bovendien nodig om bij te blijven. Daarom biedt SALTO de leerlingen en de medewerkers alle kansen tot zelfontplooiing. Wij moedigen hen aan te investeren in zichzelf, zodat iedereen met plezier kan leren en werken.

SALTO is een samenwerkingsverband dat in 2001 is ontstaan vanuit de voormalige Stichting voor Algemeen Toegankelijk Onderwijs Eindhoven (SATOE) en de Commissie voor Openbaar Basis- en Speciaal Onderwijs (COBSO), een bestuurscommissie van de gemeente Eindhoven. In 2005 werd dit samenwerkingsverband één stichting: Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs, kortweg SALTO.
Met een aandeelpercentage van 36 procent van de schoolgaande leerlingen, is SALTO qua grootte het tweede schoolbestuur voor het primair onderwijs in Eindhoven. Met 20 basisscholen en 2 scholen voor speciaal basisonderwijs is SALTO een grote speler in het Eindhovense onderwijsveld. 

 

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht gr. 8 wtf 0,4 
Plaatsingsdatum
8-10-2018
Met ingang van
01-11-2018
Referentienummer
26PL
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Vacature part-time groepsleerkracht groep 8 SALTO-school De St@rtbaan (gelegen in Meerhoven)
 
WTF: 0,4 op de maan- en dinsdagen
Startdatum: 1 november 2018 of z.s.m. erna
Ervaring: bovenbouwervaring  is een pré
 
Onze Droom: kinderen voorbereiden op de toekomst!
Dit doen we door toegankelijk, professioneel, kwalitatief en vernieuwend onderwijs. We leren en inspireren kinderen om met zelfvertrouwen, hard werken, een kritische houding en lef hun talenten in te zetten en zich volop te ontwikkelen. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Samen zetten  we dé extra stap die nodig is om te leren voor het leven. Bouw jij mee aan de toekomst van onze kinderen?

 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en positief kritisch ingestelde leerkracht die samen met de andere leerkrachten van de groepen 8 (wij hebben 4 groepen 8)  zorgt voor goede, uitdagende lessen en bovendien de kinderen voorbereidt op de overstap naar het VO.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Conform CAO PO (schaal L10)

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast geworden?
Reageren kan door uiterlijk 21 oktober  een motivatiebrief en CV aan te leveren via de sollicitatieknop onderaan deze vacaturetekst.
 
Meer weten over deze vacature of onze school ?
Wanneer je een vraag hebt over deze vacature, neem dan contact op met  Ien de Kock, directeur. Tel. 0408879020 (schooluren).
 
Voor meer informatie over onze school verwijzen we je naar de school website:
 www.bs-startbaan.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.